Μεσαρά: Στον εισαγγελέα ο δράστης - Λιποθύμησε η μητέρα του κτηνοτρόφου

«Φονιά» φώναζε το πλήθος έξω από το δικαστήριο

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Στον εισαγγελέα μεταφέρθηκε σήμερα ο 27χρονος Ρουμάνος που σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο με κυνηγετική καραμπίνα μπροστά στα μάτια του παιδιού του στη Μεσαρά

Έγκλημα στη Μεσαρά: Το σχέδιο δολοφονίας του 39χρονου κτηνοτρόφου

Ο 27χρονος έφτασε στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Συγγενείς του θύματος τον αποδοκίμασαν έντονα ενώ η μητέρα του άτυχου 39χρονου λιποθύμησε στην είσοδο του δικαστηρίου. 

Σύμφωνα με το creta24.gr, κάποιοι φώναζαν «φονιά» και άλλοι έλεγαν στους αστυνομικούς να τους αφήσουν να προσεγγίσουν τον δράστη.

Δολοφονία στη Μεσαρά: Ομολόγησε ο εργάτης του 39χρονου κτηνοτρόφου

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και ένας 30χρονος επίσης Ρουμάνος,τον οποίο κατονόμασε ο κατηγορούμενος ως το άτομο που του έδωσε την κυνηγετική καραμπίνα.

Το χρονικό της δολοφονίας

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 27χρονος φέρεται να σχεδίαζει το έγκλημα μια εβδομάδα πριν. Εργαζόταν στην κτηνοτροφική μάντρα του 39χρονου για τέσσερα χρόνια και ζούσε σε ένα κατάλυμα κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

Λίγο πριν το έγκλημα, οι δύο άνδρες φέρεται να καυγάδισαν άσχημα. Το βράδυ της Δευτέρας ο 39χρονος καθόταν με την επτά ετών κόρη του στη βεράντα του σπιτιού του, ενώ η σύζυγός του είχε φύγει δέκα λεπτά νωρίτερα.

Τότε ο 27χρονος Ρουμάνος πλησίασε και τον εκτέλεσε με την κυνηγετική καραμπίνα, πυροβολώντας δύο φορές. Μάλιστα για να παρουσιάσει τον εαυτό του ως θύμα, πυροβόλησε άλλες δύο φορές προς το κατάλυμα όπου διέμενε. 

Μετά τη σύλληψή του, έφτιαξε ένα δικό του σενάριο με σκοπό να παραπλανήσει τις Αρχές. Υποστήριξε λοιπόν ότι ο κτηνοτρόφος είχε διαφορές με έναν επιχειρηματία της περιοχής. 

Ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τους αστυνομικούς και τελικά ομολόγησε το έγκλημα. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top