Έγκλημα στη Μεσαρά: Το σχέδιο δολοφονίας του 39χρονου κτηνοτρόφου

Τι ισχυρίστηκε ο καθ΄ομολογίαν δράστης

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μεσαράς στην Κρήτη με την εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου κτηνοτρόφου από έναν 27χρονο Ρουμάνο, ο οποίος εργαζόταν για αυτόν τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, 27χρονος φέρεται να σχεδίαζε οργανωμένα, τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν, την εκτέλεση του αφεντικού του. 

Δολοφονία στη Μεσαρά: Ομολόγησε ο εργάτης του 39χρονου κτηνοτρόφου

Έγκλημα Μεσαρά: Τι ισχυρίστηκε ο 27χρονος δράστης

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ισχυρίστηκε ότι ο 39χρονος τού χρωστούσε αρκετά χρήματα, τον χτυπούσε και γενικότερα τού συμπεριφερόταν βίαια και απαξιωτικά, ενώ φέρεται να τον εξανάγκαζε σε εξευτελιστικές καταστάσεις. 

Έγκλημα Μεσαρά: Είχε μελετήσει το έγκλημα

Ο 27χρονος φέρεται να είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές. Ζούσε σε ένα πρόχειρο κατάλυμα στην κτηνοτροφική μάντρα του 39χρονου, ακριβώς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας και είχε άμεση οπτική επαφή με το σπίτι του αφεντικού του. 

Οι δύο άνδρες φέρεται να καυγάδισαν άσχημα πριν τη δολοφονία.

Το βράδυ της Δευτέρας ο 39χρονος καθόταν με την μόλις επτά ετών κορούλα του στη βεράντα του σπιτιού του. Η σύζυγος του είχε φύγει δέκα λεπτά νωρίτερα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 27χρονος Ρουμάνος πλησίασε και τον εκτέλεσε με την κυνηγετική καραμπίνα, πυροβολώντας δύο φορές.

Με ταχύτατες κινήσεις πυροβόλησε δύο φορές προς την καλύβα του ώστε να μπορέσει να συνθέσει το σενάριο που πλάσαρε στις Αρχές. 

Όταν τον συνέλαβαν οι αρχές προσπάθησε να τους αποπροσανατολίσει λέγοντας τους ότι ο κτηνοτρόφος είχε διαφορές με έναν επιχειρηματία στην περιοχή.

Τελικά, όμως, ο 27χρονος «έσπασε». Τα σκυλιά που είχε ο 39χρονος στο σπίτι δεν ακούστηκαν το βράδυ της δολοφονίας, γεγονός που μαρτυρά ότι δεν παραβίασε τα όρια του σπιτιού κάποιος άγνωστος και το πρόσωπο τους ήταν γνώριμο.
Τέλος, φέρεται να κατονόμασε και τον 30χρονο συμπατριώτη του ως το άτομο που του διέθεσε τη φονική κυνηγετική καραμπίνα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top