Δολοφονία στη Μεσαρά: Ομολόγησε ο εργάτης του 39χρονου κτηνοτρόφου

Υποστηρίζει πως το θύμα του φερόταν βίαια

Φωτογραφία του θύματος και του τοίχου του σπιτιού στο οποίο πυροβολήθηκε/ cretalive

Μία σημαντική εξέλιξη υπάρχει στην υπόθεση της δολοφονίας στη Μεσαρά Κρήτης,η οποία σημιεώθηκε μόλις χθες το βράδυ, καθώς σύμφωνα με τοπικά μέσα ομολόγησε ως δράστης ο Ρουμάνος εργάτης του θύματος. 

Κρήτη: Νεκρός 39χρονος από πυροβολισμούς στη Μεσαρά

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος επικαλέστηκε οικονομικές διαφωνίες με το θύμα και εργοδότη του, ενώ υποστήριξε πως του συμπεριφερόταν βίαια. 

Ο δράστης φαίνεται πως εργαζόταν για τον κτηνοτρόφο τα τελευταία 4 χρόνια, φυλάγοντάς του τα πρόβατα. Ο συγκεκριμένος άνδρας διέμενε σε σπιτάκι στην κτηνοτροφική μάντρα του 39χρονου, ακριβώς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας. 

Σύμφωνα με το cretalive, ένας ακόμη άνδρας από τη Ρουμανία συνελλήφθη ως συνεργός στη δολοφονία, καθώς προμήθευσε τον δράστη με το φονικό όπλο. 

Πληροφορίες των αρχών αναφέρουν πως ο δολοφόνος προσπάθησε να στήσει τη δολοφονία ανεπιτυχώς, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως θύμα στις Αρχές. Ωστόσο, τα όσα περιέγραψε δεν συμφωνούσαν με τα όσα είδαν οι αρχές στον τόπο του εγκλήματος, κάτι που όδήγησε στην γήργορη ομολογία του. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top