Έγκλημα Μεσαρά: Σοκάρουν οι ισχυρισμοί του 26χρονου δράστη για το θύμα

Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη

Στον εισαγγελέα ο 26χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου στη Μεσαρά - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μεσαράς στο Ηράκλειο Κρήτη με τη δολοφονία του 39χρονου κτηνοτρόφου από τον 27χρονο ρουμανικής καταγωγής εργάτη που απασχολούσε. Ο καθ΄ομολογίαν δράστης οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον εισαγγελέα, με συγγενείς του θύματος να τον αποδοκιμάζει έξω από τα δικαστήρια και τη μητέρα του θύματος να λιποθυμά.

δολοφονία Μεσαρά

Λιποθύμησε η μητέρα του 39χρονου κτηνοτρόφου όταν έφτασε ο δράστης / φωτογραφία cretapost.gr

Μεσαρά: Στον εισαγγελέα ο δράστης - Λιποθύμησε η μητέρα του κτηνοτρόφου

Σε βάρος του 27χρονου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αλλά και για ψευδή κατάθεση, με αφορμή τα όσα είπε στους αστυνομικούς του βράδυ του εγκλήματος.

Στον 38χρονο ομοεθνή του ασκήθηκε δίωξη για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοκατοχή και παραχώρηση της καραμπίνας σε τρίτο πρόσωπο που δεν είχε σχετική άδεια.

Έγκλημα Μεσαρά: Συγκλονίζει ο 38χρονος που παραλίγο να βρεθεί «μπλεγμένος»

Όπως έγινε γνωστό και στους δύο θα οριστούν δικηγόροι, ενώ πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στη 1.00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

δολοφονία Μεσαρά

Ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από τον Εισαγγελέα όπου οδηγήθηκε ο 26χρονος δράστης.

Έγκλημα στη Μεσαρά: Σοκάρουν τα όσα ισχυρίστηκε ο 27χρονος

Σοκ έχουν προκαλέσει τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο 27χρονος για το θύμα. Σύμφωνα με το cretalive.gr, υποστήριξε ότι ο 39χρονος τον εξανάγκαζε με τη βία και το ξύλο να συνευρίσκεται ερωτικά με επιχειρηματία, ώστε να τον εκβιάζει και να τον  «γδέρνει»  οικονομικά και να τα δίνει τού δίνει στη συνέχεια τα χρήματα.  

Έγκλημα στη Μεσαρά: Το σχέδιο δολοφονίας του 39χρονου κτηνοτρόφου

Επίσης, φέρεται να κατονόμασε τον επιχειρηματία που επικαλέστηκε.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι αρχές πιστεύουν ότι δεν έχει πει όλη την αλήθεια για την υπόθεση, υποψία που επιβαρύνεται από το γεγονός ότι αρχικά είχε πει ψέματα στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top