Γυναικοκτονία Δάφνη: Είχε βάλει κοριό και παρακολουθούσε τη σύζυγό του

Πήγαν να τον λιντσάρουν συγγενείς της 31χρονης στα δικαστήρια

Συγγενείς της 31χρονης που δολοφονήθηκε στη Δάφνη από τον σύζυγό της επιχείρησαν να λιντσάρουν τον 40χρονο, έξω από τα δικαστήρια.

Ενώπιον του ανακριτή στην Ευελπίδων βρίσκεται αυτήν την ώρα ο 40χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 31χρονη σύζυγό του την ώρα που κοιμόταν στο διαμέρισμά τους στη Δάφνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς του θύματος επιτέθηκαν στον κατηγορούμενο κατά την είσοδό του στο κτίριο 9.

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και για οπλοφορία – οπλοχρησία. 

Δάφνη δολοφονία: «Έμαθα ότι με απατούσε»

Ο 40χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, όταν παραδόθηκε, πως αυτό που όπλισε το χέρι του ήταν η ζήλεια του όταν διαπίστωσε πως η σύζυγός του τον απατούσε. 

Γυναικοκτονία Δάφνη: «Όρμηξα πάνω της με το μαχαίρι ενώ κοιμόταν»

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να παραδέχθηκε πως είχε βάλει κοριό και την παρακολουθούσε. Από τις καταγραφές αυτές ισχυρίζεται ότι διαπίστωσε πως η 31χρονη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και αυτό τον εξόργισε. 

«Δεν μπορούσα να αντέξω ότι η γυναίκα που αγαπούσα έκανε αυτά που έκανε μέσα στο σπίτι μας. Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, να ξανασκεφτώ αυτά τα 10 λεπτά» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Γυναικοκτονία Δάφνη: «Η αστυνομία άκουγε από το τηλέφωνο τον τσακωμό»

Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν 

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος, που φέρεται να περιέγραψε ο δράστης, προκαλούν ανατριχίλα. 

Ο άνδρας, αφού ετοίμασε τον 11χρονο γιο του για να πάει να παίξει ποδόσφαιρο στην πλατεία της Χαραυγής αποφάσισε να σκοτώσει την άπιστη, όπως υποστηρίζει, σύζυγό του. 

«Είχα θολώσει και γύριζε το μυαλό με αυτά που είχα ακούσει Πήγα στην κουζίνα, πήρα ένα μαχαίρι από το συρτάρι μεγάλο καφέ και πήγα προς το δωμάτιο του γιου μας. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη καθώς άκουσα τη συμβουλή του πεθερού και 15 μέρες πριν είχα αφαιρέσει τα κλειδιά από την πόρτα της για να μην κλειδώνεται μέσα. Όταν πήρα το μαχαίρι με το δεξί χέρι μπήκα στο δωμάτιο της, εκείνη κοιμόταν ανάσκελα και απευθείας όρμησα πάνω της, ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με την μύτη του μαχαιριού μία φορά στοΝ λαιμό. Εκείνη τότε ξύπνησε, άρχισε να φωνάζει “πεθαίνω” και με το αριστερό χέρι της έκλεισα το στόμα. Έτσι αριστερά από το κεφάλι της και με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Μετά από περίπου ένα λεπτό εκείνη σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει», φέρεται να ομολόγησε ο 40χρονος.

Δολοφονία Δάφνη: Μαρτυρικός ο θάνατος της 31χρονης

Στη συνέχεια με απόλυτη ψυχραιμία πήγε στο μπάνιο να ξεπλυθεί από το αίμα της νεκρής συζύγου του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο σπίτι της αδελφής του. 

«Σηκώθηκα πήγα στο μπάνιο, γιατί ήμουν γεμάτος αίματα. Φορούσα μία κοντομάνικη μπλούζα με ρίγες, την έβγαλα και την πέταξα στο καλάθι με τα άπλυτα. Ξέπλυνα στον νιπτήρα τα χέρια μου και το πρόσωπο, φόρεσα τα ρούχα που φοράω τώρα και έκλεισα την πόρτα του δωματίου. Πήρα το μηχάνημα καταγραφής και πήγα στο σπίτι της αδερφής μου. Δεν της είπα τι είχα κάνει, αλλά της ζήτησα να ακούσει τις συνομιλίες. Επειδή είχε πρόβλημα το laptop, άφησα το μηχάνημα εκεί, της είπα να ακούσει τις συνομιλίες και της είπα ψέματα ότι πάω στη δουλειά, ενώ εγώ έφυγα με τα πόδια και πήγα στο αστυνομικό τμήμα της Δάφνης όπου τους αποκάλυψα τι είχε κάνει», ανέφερε στην προανακριτική του απολογία.

Οι καυγάδες του ζευγαριού ήταν πάρα πολύ συχνοί. Μάλιστα ο 40χρονος συχνά γινόταν βίαιος γι’ αυτό και η 31χρονη πήγαινε στο δωμάτιο του παιδιού τους και κλείδωνε την πόρτα για να γλιτώσει από τα χέρια του. 

Έγκλημα στη Δάφνη: Σκότωσε τη σύζυγό του με μαχαίρι γιατί τη ζήλευε

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης περιέγραψε, μάλιστα, έναν τέτοιο καβγά που είχε με το θύμα στις 11 Ιουλίου. 

Εκείνο το βράδυ μια γειτόνισσα άκουσε τον καβγά και ειδοποίησε την Aστυνομία. Όπως αποδείχτηκε, οι αστυνομικοί πήγαν και έφυγαν δίχως να χτυπήσουν καν το κουδούνι. 

«Μαλώσαμε πολύ άσχημα. Εγώ μόλις είχα γυρίσει από τη δουλειά και όταν μπήκα στο σπίτι, εκείνη ήταν στο υπνοδωμάτιο του παιδιού με την πόρτα κλειδωμένη. Τη ρώτησα για ποιο λόγο το κάνει αυτό κι εκείνη αποκρίθηκε "ό,τι θέλω θα κάνω". Αμέσως μετά της ζήτησα να ανοίξει τον εκτυπωτή που ήταν πάνω στο γραφείο του παιδιού, για να τυπώσει κάποια έγγραφα του μαγαζιού, εκείνη όμως παρέμενε κλειδωμένη μέσα στο δωμάτιο και αργούσε να μου ανοίξει. Μετά από πέντε λεπτά άνοιξε την πόρτα και άρχισε να μου φωνάζει, ενώ κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος μου. Εγώ την έσπρωξα προς το εσωτερικό του δωματίου και έπεσε στο πάτωμα. Εκνευρισμένη, σηκώθηκε και στον διάδρομο με χαστούκισε στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια έκανα κι εγώ το ίδιο», είπε.

Γειτόνισσα του ζευγαριού άκουσε τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και επικοινώνησε με την Αστυνομία. 

Δύο αστυνομικοί έφτασαν έξω από την πολυκατοικία, όμως δεν έλεγξαν την καταγγελία κι έφυγαν χωρίς να κάνουν τίποτα. Λίγες μέρες αργότερα η γυναίκα δοοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της. Οι αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. 

Αμέσως μετά την απολογία του κατηγορούμενου ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την τύχη του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top