Συνοδεία της ΔΙ.ΑΣ στο μαιευτήριο για τη γέννηση «ανυπόμονης» μικρούλας

Οι αστυνομικοί άνοιξαν τον δρόμο για να φτάσει η μαμά της εγκαίρως

«Φωτιά» πήρε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, όταν μια πιτσιρίκα αποφάσισε να έρθει ξαφνικά στον κόσμο, αλλά ήταν τόσο βιαστική που χρειάστηκε η κινητοποίηση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, για να φτάσει η μαμά της όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο μαιευτήριο. Από τη Χασιά στον Πειραιά, η διαδρομή μιας ώρας και κάτι με κίνηση, έγινε στο 20λεπτο. Κι ευτυχώς όλα πήγαν καλά. 

«Δύο μηχανές ΔΙΑΣ άνοιγαν το δρόμο. Είχε αφόρητη ζέστη, η γυναίκα μου πονούσε, δεν άνοιγαν τον δρόμο τα αυτοκίνητα… Έκαναν τα πάντα τα παιδιά της ΔΙ.ΑΣ, 4 ψυχές και ο συνοδηγός να γυρνάει να δει εάν η γυναίκα μου είναι καλά» περιέγραψε στο Star o πατέρας της νεογέννητης μικρής, Πάρης Ψαρρός.

Η ανυπόμονη μικρούλα θα πάρει το όνομα Κατιάνα- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Η ανυπόμονη μικρούλα θα πάρει το όνομα Κατιάνα- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star φαίνεται η ομάδα ΔΙ.ΑΣ που προσπαθεί με σειρήνες να ανοίξει τον δρόμο. Πίσω ακολουθεί το ταξί, με τον πατέρα στη θέση του συνοδηγού και πίσω τη μέλλουσα μαμά με την «ανυπόμονη» πιτσιρίκα στην κοιλιά της, η οποία βιαζόταν να θέλει να έρθει στον κόσμο χωρίς να υπολογίζει κίνηση και φανάρια. 

«Μέσα σε 15 λεπτά το μωράκι μου το είχα στην αγκαλιά μου, είναι μια όμορφη πριγκίπισσα. Φυσικά οι αστυνομικοί δεν έφυγαν, περίμεναν να μάθουν πρώτα αν ήταν καλά η μαμά και το μωρό. Τους ευχαριστώ, ανατριχιάζω και μόνο που το λέω!» πρόσθεσε ο πατέρας.

Όσο για τη μικρή, ήδη τη φωνάζουν Κατιάνα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top