Κρήτη: Πυροβολισμοί σε γεμάτη ταβέρνα στο Ηράκλειο - Στη ΜΕΘ 37χρονος

Σε «οικογενειακές διαφορές» αποδίδει την επίθεση η αστυνομία

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε χθες, Τετάρτη, αργά το βράδυ σε ταβέρνα του Ηρακλείου Κρήτης. Στην περιοχή των Πάνω Γουβών, γύρω στις 11 το βράδυ σημειώθηκαν πυροβολισμοί μέσα σε ταβέρνα, η οποία είχε πλήθος κόσμου που γευμάτιζε και πανικοβλήθηκε από το περιστατικό. 

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες με διαφορά λίγων λεπτών και με τον ίδιο τρόπο

Στόχος της επίθεσης φαίνεται πως ήταν ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος καθόταν μαζί με τη 44χρονη σύζυγό του. Σύμφωνα με το cretalive.gr, o άτυχος άνδρας, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή της Αρμάχας, δέχθηκε πάρα πολλές σφαίρες και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο του ΠΑΓΝΗ. Ο άνδρας φέρει σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή και την θωρακική χώρα, ενώ πλέον βρίσκεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως «σοβαρή».  

Κρήτη: Πυροβολισμοί σε γεμάτη ταβέρνα στο Ηράκλειο - Στη ΜΕΘ 37χρονος/ Φωτογραφία: cretalive.gr

Ευτυχώς, η 44χρονη σύζυγός του τραυματίστηκε μόνο στο χέρι και διέφυγε του κινδύνου. Η αστυνομία γνωρίζει πλέον πως δράστες της επίθεσης είναι τρεις άνδρες, με τους οποίους το ζευγάρι είχε οικογενειακές διαφορές.  

Κρήτη: Ξανά στη ΜΕΘ ο 16χρονος που τραυματίστηκε από βουτιά στη θάλασσα

Επίθεση σε ταβέρνα στο Ηράκλειο: Το προφίλ των δραστών 

Κρήτη: Πυροβολισμοί σε γεμάτη ταβέρνα στο Ηράκλειο - Στη ΜΕΘ 37χρονος/ Φωτογραφία: cretalive.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπεύθυνοι για την ένοπλη επίθεση στην ταβέρνα είναι δύο αδέρφια από την Κόξαρη. Ο ένας, μάλιστα, ηλικίας 27 ετών,  συνελήφθη πριν από λίγο από τις αρχές σε ιδιψική κλινική που νοσηλεύεται, καθώς φαίνεται πως και ο ίδιος έχει τραυματιστεί.  Την ίδια ώρα ο δεύτερος αδελφός, 29 ετών, ετοιμάζεται να παραδοθεί στις αρχές. 

Κρήτη: Άγνωστος επιτέθηκε με τσεκούρι σε 30χρονο

Φαίνεται πως πριν ξεκινήσουν οι πυροβολισμοί, είχε προηγηθεί άγριος καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι που τραυματίστηκε και τα δύο αδέρφια, που συνοδεύονταν από ένα τρίτο άτομο. Παράλληλα, ένα βίντεο έφτασε στα χέρια της αστυνομίας από τη στιγμή της αιματηρής συμπλοκής. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top