Κορωνοπάρτι στον Άλιμο: Προανακριτική εξέταση για τα 100 κρούσματα

Τα πάρτι στην παραλιακή αποτέλεσαν εστίες υπερμετάδοδης του κορωνοϊού

Τα πάρτι που διοργανώθηκαν τις τελευταίες μέρες στην παραλιακή φαίνεται πως αποτέλεσαν εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού.
Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το κορωνοπάρτι που διοργανώθηκε σε beach bar στον Άλιμο, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Οι εισαγγελικές αρχές πρόκειται να εξετάσουν αν έχει παραβιαστεί η νομοθεσία περί COVID-19. Πάντως, από τα βίντεο που έχουν αναρηθεί στο διαδίκτυο, προκύπτει ότι στο πάρτι υπήρχε πλήθος κόσμου και δεν τηρούνταν τα μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Άλιμος: Με κορωνοϊό 100 μαθητές Λυκείου μετά από κορωνοπάρτι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των παρευρισκομένων υπήρχαν και άτομα θετικά στον κορωνοϊό, ενώ τα άτομα που έχουν νοσήσει φέρονται να ξεπερνούν τα 100. 

«Εμβολιασμός, όχι πανικός»: Θα υπάρξουν νέα μέτρα;

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία, με την τουριστική σεζόν να είναι μπροστά. 

Επιβεβαιώθηκαν 14 κρούσματα στο πλοίο από την Ίο - Τι συνέβη στο νησί

«Δεν εξετάζονται νέα μέτρα. Έχουμε ήδη ανακοινώσει μέτρα για τη διαχείριση της πανδημίας», ξεκαθάρισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, σε πρωινή του τηλεοπτική συνέντευξη. 

«Το μήνυμα είναι “εμβολιασμός, όχι πανικός”», είπε ο κ. Σκέρτσος, μιλώντας στο Mega, τονίζοντας πως με εμβολιασμό και τήρηση των μέτρων, όπως η μάσκα και οι αποστάσεις, θα μπορέσουμε να αναχαιτίσουμε το τέταρτο κύμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί νεότεροι δεν έχουν προλάβει ακόμη να εμβολιαστούν πλήρως ή και καθόλου, γεγονός που επιδεινώνει την κατάσταση εν μέσω καλοκαιριού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top