Χανιά: Σε προχωρημένη σήψη η σορός της 29χρονης Γαλλίδας

Τι έδειξαν τα πρώτα στοιχεία από την αυτοψία του ιατροδικαστή

Δεν είχε χτυπήματα από πτώση η 29χρονη Γαλλίδα που βρέθηκε νεκρή στην Κρήτη- ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες θανάτου της 29χρονης Γαλλίδας, που βρέθηκε νεκρή σε μονοπάτι στο Ελαφονήσι Χανίων, χθες το απόγευμα.

Χανιά: Τραγικός επίλογος για την 29χρονη Γαλλίδα - Εντοπίστηκε νεκρή

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε στο τρίτο χιλιόμετρο του μονοπατιού Ε4 ανάμεσα σε Ελαφονήσι και Κριό. Μάλιστα, φαίνεται πως η σορός της ήταν σε προχωρημένη σήψη, με τις αρχές να εκτιμούν πως ο θάνατός της επήλθε την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της, δηλαδή στις 24 Ιουνίου.

Εξαφάνιση Χανιά: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 29χρονης Γαλλίδας

Τα πρώτα στοιχεία από την αυτοψία του ιατροδικαστή δε δείχνουν πάντως σημάδια εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, αναμένεται το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα.

Ένα πιθανό σενάριο είναι η 29χρονη να χάθηκε και να λιποθύμησε εξαιτίας του καύσωνα. Η σορός της βρέθηκε σε περιοχή εκτός μονοπατιού Ε4, το οποίο έχει μια απόσταση περίπου 20 χλμ. Δεν αποκλείεται βέβαια να γλίστρησε και να έπεσε, ωστόσο από την πρώτη αυτοψία δε φάνηκαν χτυπήματα από πτώση.

Η 29χρονη Γαλλίδα στο Ελαφονήσι

Η 29χρονη Γαλλίδα στο Ελαφονήσι

Χανιά: Το χρονικό της εξαφάνισης της 29χρονης Γαλλίδας

Η 29χρονη Γαλλίδα έφτασε στα Χανιά στις 21 Ιουνίου, για να κάνει μόνη της ολιγοήμερες διακοπές. Είχε νοικιάσει ένα αυτοκίνητο και διέμενε σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας.

Είχε σχεδόν καθημερινή «παρουσία» στα social media, καθώς ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της στην περιοχή. Παράλληλα, είχε επικοινωνία με την οικογένειά της, μέχρι τις 24 Ιουνίου, όποτε και χάθηκαν τα ίχνη της. Στις 28 Ιουνίου αναμενόταν να αναχωρήσει από το νησί, ωστόσο ποτέ δεν πήγε στο ξενοδοχείο για να πάρει τα πράγματά της.

Η οικογένειά της, με τη συνδρομή των Γαλλικών Αρχών, ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. που ξεκίνησε αμέσως μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της νεαρής νοσηλεύτριας.

πηγή: cretapost

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top