Χανιά: Τραγικός επίλογος για την 29χρονη Γαλλίδα - Εντοπίστηκε νεκρή

Βρέθηκε σε απόσταση περίπου 5 χλμ. από το Ελαφονήσι

Η σορός της 29χρονης Γαλλίδας εντοπίστηκε σε χαράδρα 5 χλμ. από το Ελαφονήσι- ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star την 1η Ιουλίου

Τραγικό φινάλε είχε η εξαφάνιση της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας, που αναζητούταν στα Χανιά.

H 29χρονη Γαλλίδα που εξαφανίστηκε στα Χανιά

H 29χρονη Γαλλίδα που εξαφανίστηκε στα Χανιά

H άτυχη τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων μακριά από το Ελαφονήσι. Η σορός της βρέθηκε σε χαράδρα. Στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής καθώς και ομάδα της ΕΜΑΚ για να ανασύρει τη σορό της. 

«Κατά τα φαινόμενα είχε πάει στο Ελαφονήσι και επέστρεφε με τα πόδια για να πάρει το αυτοκίνητό της. Υπάρχουν κάποια σημεία με γκρεμό. Το πιο πιθανό είναι ότι γλίστρησε» εξήγησε ο δήμαρχος Καστάνου- Σελίνου, Αντώνης Περράκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Εξαφάνιση Χανιά: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 29χρονης Γαλλίδας

Η 29χρονη νοσηλεύτρια από τη Γαλλία βρισκόταν στον νησί, όπου έκανε μόνη της διακοπές. Είχε καθημερινή επικοινωνία με τους γονείς της μέχρι τις 24 Ιουνίου, όποτε και χάθηκαν τα ίχνη της. Τότε, οι γονείς της ειδοποίησαν τις γαλλικές αρχές, οι οποίες στη συνέχεια ενημέρωσαν τις ελληνικές και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της. Στις έρευνες σηκώθηκαν μέχρι και drones.

Κρήτη: Οι τελευταίες κινήσεις της 29χρονης Γαλλίδας πριν εξαφανιστεί

Το όχημά της βρέθηκε στα νοτιοδυτικά παράλια των Χανίων, μεταξύ Κριού και Παλαιόχωρας. Στο Kεδρόδασος, εντοπίστηκε επίσης από λουόμενους ένα smart watch με strass, γυναικείο, που ανήκε στην 29χρονη. 

Το αυτοκίνητο της 29χρονης που βρέθηκε στον Κριό - cretapost.gr

Το αυτοκίνητο της 29χρονης που βρέθηκε στον Κριό - cretapost.gr

Οι αρχές εκτιμούν πως ενδεχομένως μετακινήθηκε με το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Κριού κι από εκεί περπάτησε προς το Ελαφονήσι. Η κοπέλα θα αναχωρούσε από την Κρήτη στις 28 Ιουνίου. H νεκροψία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της 29χρονης Γαλλίδας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top