Κρήτη: Οι τελευταίες κινήσεις της 29χρονης Γαλλίδας πριν εξαφανιστεί

Σε εξέλιξη η τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό της

Για έβδομη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 29χρονης Γαλλίδας, Βιολέτ Γκιγκανό, η οποία εξαφανίστηκε στην Κρήτη. 

Η νεαρή νοσηλεύτρια έκανε μόνη της διακοπές στο νησί και εξαφανίστηκε στις 24 Ιουνίου στο Ελαφονήσι. 

Είχε καθημερινή επικοινωνία με την οικογένειά της στη Γαλλία, ενώ τελευταία φορά μίλησε με τους γονείς της στις 24 Ιουνίου, όταν και τους ενημέρωσε πως σκοπεύει να επισκεφθεί το Ελαφονήσι. Από τότε τα ίχνη της αγνοούνται. 

Η Γαλλίδα που αγνοείται

Η 29χρονη Γαλλίδα που αγνοείται στην Κρήτη

Επίσης η 29χρονη είχε ανεβάσει εκείνη τη μέρα φωτογραφία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνοντας πως έχει φτάσει στο Ελαφονήσι. 

Οι γονείς της νεαρής γυναίκας προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της κι όταν αυτό δεν κατέστη εφικτό ανησύχησαν και ειδοποίησαν τις αρχές. 

Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση έρευνας, στην οποία συμμετέχουν πυροσβέστες από την Κίσαμο, αστυνομικοί κι εθελοντές διασώστες. Οι αρχές χρησιμοποιούν επίσης drones και εκπαιδευμένο σκύλο.

έρευνες για τον εντοπισμό της Γαλλίδας τουρίστριας

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της 29χρονης - cretapost.gr

Το αυτοκίνητό της, καθώς και προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν στα νοτιοδυτικά παράλια των Χανίων, μεταξύ Κριού και Παλαιόχωρας.Στο Kεδρόδασος, εντοπίστηκε επίσης από λουόμενους ένα smart watch με strass, γυναικείο, που πιθανώς ανήκε στην 29χρονη. 

το αυτοκίνητο της Γαλλίδας

Το αυτοκίνητο της 29χρονης που βρέθηκε στον Κριό - cretapost.gr

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η 29χρονη Γαλλίδα είχε προγραμματίσει να αναχωρήσει από την Κρήτη για να επιστρέψει στην πατρίδα της στις 28 του μήνα, ενώ είχε κλείσει και δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Παλαιοχώρας, στο οποίο δεν πήγε ποτέ. 

Οι αρχές εκτιμούν πως ενδεχομένως μετακινήθηκε με το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Κριού κι από εκεί περπάτησε προς το Ελαφονήσι.

Η Γαλλίδα που εξαφανίστηκε

Η νεαρή γυναίκα είχε επικοινωνήσει στις 24 Ιουνίου με τους γονείς της

Στο όχημα βρέθηκε συσκευή GPS και μια βαλίτσα στο πορτ μπαγκάζ. Τα ευρήματα εξετάζονται. 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε missing alert με τη φωτογραφία και τα στοιχεία της 29χρονης, μετά από αίτημα της οικογένειάς της. 

missing alert για την Γαλλίδα τουρίστρια

Το missing alert που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού

Η Βιολέτ Γκιγκανό έχει ύψος 1.48 μ., έχει μαύρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Έχει μια κηλίδα στην πλάτη ανάμεσα στους ώμους.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top