Εξαφάνιση Χανιά: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 29χρονης Γαλλίδας

Βρέθηκε το αυτοκίνητό της στον Κριό- Έκανε πεζοπορία προς το Λαφονήσι

Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί στην Κρήτη για τον εντοπισμό 29χρονης Γαλλίδας,  η οποία βρισκόταν στο νησί για διακοπές. Η εξαφάνισή της δηλώθηκε, το βράδυ της Τρίτης, μετά από κινητοποίηση των γαλλικών αρχών που ήρθαν σε επικοινωνία με τις ελληνικές. 

Οι έρευνες γίνονται από στεριά, αέρα και θάλασσα. Δεκάδες διασώστες «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρη την περιοχή, μεταξύ του ακρωτηρίου Κριός και του Λαφονησιού στους Δήμους Καντάνου- Σελίνου και Κισάμου, αναζητώντας κάποιο ίχνος της  κοπέλας.

Συναγερμός στην Κρήτη: Μυστήριο με την εξαφάνιση 29χρονης από τη Γαλλία

Το αυτοκίνητο της 29χρονης εντοπίστηκε στον Κριό. Στις 24 Ιουνίου, ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε από το κινητό της, μέσω ανάρτησης που είχε κάνει στα social media, δηλώνοντας πως ήταν στο Λαφονήσι.

Η Γαλλίδα έκανε διακοπές μόνη της στα Χανιά. Πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με πεζοπορία στο Λαφονήσι. Στο κείμενο που ανήρτησε στα social media, σημείωνε πως περπατούσε επί τρεις ώρες στο Λαφονήσι. 

Στις έρευνες για τον εντοπισμό της συμμετέχουν τρία drones, σκάφος του Λιμενικού, καθώς και σκύλος της εθελοντικής Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών.

Υπενθυμίζεται πως η κινητοποίηση ξεκίνησε αφότου οι γονείς της 29χρονης επικοινώνησαν με τις γαλλικές αρχές, καθώς δεν είχαν νέα της. Στη συνέχεια, οι γαλλικές αρχές ήρθαν σε επαφή με τις ελληνικές και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της κοπέλας. 

Πηγή: flashnews
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top