Συναγερμός στην Κρήτη: Μυστήριο με την εξαφάνιση 29χρονης από τη Γαλλία

Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στους γονείς της στις 26/6

περιπολικό

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη μετά την εξαφάνιση μιας 29χρονης κοπέλας από τη Γαλλία στην περιοχή του Κισάμου που έκανε διακοπές στο νησί.

Σύμφωνα με το flashnews, η 29χρονη έκανε διακοπές μόνη της με πεζοπορία και κατασκήνωση. Στις 26 Ιουνίου είχε επικοινωνήσει με τους γονείς της στη Γαλλία μέσω sms και τους είχε πει ότι είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί το Λαφονήσι. Ωστόσο, δεν έδωσε έκτοτε άλλα σημάδια ζωής και στο κατάλυμα που διέμενε δεν έχει εμφανιστεί.

Οι γονείς της προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της αλλά μάταια. Έτσι, ενημέρωσαν τις γαλλικές αρχές. Αυτές με τη σειρά τους ήρθαν σε επικοινωνία με την ελληνική αστυνομία ώστε να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό της. 

Στην επιχείρηση συμμετέχουν πυροσβέστες από την Κίσαμο, αστυνομικοί αλλά και εθελοντές διασώστες. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη εντοπίστηκε το όχημα με το οποίο είχε μετακινηθεί στην περιοχή του Κριού Σελίνου και θεωρείται πως το άφησε εκεί προκειμένου να μεταβεί με τα πόδια προς το Λαφονήσι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top