Βιασμός Πετράλωνα: Η κατάθεση της καθαρίστριας για τον εφιάλτη που έζησε

Ο δράστης την έπνιγε με τα χέρια του και τη χτυπούσε επανειλημμένα

Τι είπε η άτυχη καθαρίστρια για τη φρίκη που βίωσε. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (21/06)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, από τα όσα τραγικά βίωσε, περιέγραψε στην κατάθεση της η 50χρονη καθαρίστρια, που έπεσε θύμα βιασμού από ένοικο πολυκατοικίας στα Πετράλωνα, το Σάββατο.

Πετράλωνα: «Βίασε την καθαρίστρια επτά φορές - Ήταν χάλια η γυναίκα»

Η άτυχη γυναίκα κατέθεσε στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του βιαστή της, από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Όπως ανέφερε, πήγε στην πολυκατοικία στις 8 το πρωί του Σαββάτου κι ενώ περίμενε το ασανσέρ, κάποιος την άρπαξε από τον λαιμό και την παρέσυρε με τη βία στο διαμέρισμά του στο ισόγειο. Έβαλε τα χέρια του στον λαιμό της και την έπνιγε. Την είχε γυμνή όλη μέρα και τη βίασε πολλές φορές, χωρίς προφυλάξεις. Τη χτύπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο με τα χέρια του. 

Η είσοδος της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα όπου η 50χρονη καθαρίστρια έπεσε θύμα βιασμού- Eurokinissi

Η είσοδος της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα όπου η 50χρονη καθαρίστρια έπεσε θύμα βιασμού- Eurokinissi

Γύρω στις 5 το απόγευμα, ο δράστης πήγε στην κουζίνα να φτιάξει φαγητό και τότε η γυναίκα πρόσεξε ότι στην πόρτα ήταν το κλειδί. Άνοιξε και βγήκε σε ένα μπαλκόνι που έβλεπε στον ακάλυπτο. Τότε, άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Κατάφερε να πάει σε διπλανό σπίτι κι έτσι ξέφυγε. 

Όπως είπε η άτυχη 50χρονη δεν ήξερε τον δράστη, δεν είχαν μιλήσει ούτε μαλώσει ποτέ. Η γυναίκα ζει στην Ελλάδα 27 χρόνια. Ζήτησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Πετράλωνα: «Βοήθεια, σώσε με» φώναζε η καθαρίστρια που έπεσε θύμα βιασμού

Ο 35χρονος δράστης, βουλγαρικής υπηκοότητας, διέφυγε πριν φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί. Ωστόσο, έχει ταυτοποιηθεί κι αναζητείται από την αστυνομία, σύμφωνα με όσα είπε στο ΟΡΕΝ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Απόστολος Σκρέκας. Σύμφωνα με το vima.gr, πρόκειται για σεσημασμένο για βιασμό, ο οποίος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top