Πετράλωνα: «Βίασε την καθαρίστρια επτά φορές - Ήταν χάλια η γυναίκα»

Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που είδε πρώτη την 50χρονη

Ανατριχιαστική είναι νέα μαρτυρία για την υπόθεση βιασμού 50χρονης καθαρίστριας από ένοικο πολυκατοικίας στα Πετράλωνα. 

Πετράλωνα: «Βοήθεια, σώσε με» φώναζε η καθαρίστρια που έπεσε θύμα βιασμού

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Τη βρήκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα. Ψυχολογικά ήταν χάλια», περιέγραψε γυναίκα που μένει στην ίδια πολυκατοικία κι άκουσε την 50χρονη να καλεί σε βοήθεια, σε μια προσπάθεια να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα που την είχαν εγκλωβίσει οι δράστες. 

Έρευνες στην πολυκατοικία στα Πετράλωνα, όπου η 50χρονη καθαρίστρια έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού- Eurokinissi

Έρευνες στην πολυκατοικία στα Πετράλωνα, όπου η 50χρονη καθαρίστρια έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού- Eurokinissi

Το ίδιο το θύμα της αποκάλυψε μάλιστα ότι επτά φορές τη βίασαν και την ξυλοκόπησαν! «Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο» είπε η γυναίκα, μιλώντας στον Αnt1.

Όπως περιέγραψε η μάρτυρας, ο δράστης έφυγε από τον φωταγωγό, ενώ σημείωσε ότι η αστυνομία καθυστέρησε να έρθει. Σύμφωνα με την ίδια ο δράστης, βουλγαρικής υπηκοότητας, «έδερνε όλο τον καιρό τη μητέρα του», η οποία τυχαίνει να είναι επίσης καθαρίστρια. Η γυναίκα που βοήθησε την 50χρονη κατήγγειλε επίσης, πως όταν ο 35χρονος αντιλήφθηκε ότι ήταν εκείνη που είχε σπεύσει να βοηθήσει το θύμα του,  απειλούσε την ίδια και την κόρη της. 

Πετράλωνα: Καταγγελία για βιασμό εργαζόμενης καθαρίστριας

«Φοβόμαστε. Είμαστε μέσα στο σπίτι με κατεβασμένα τα ρολά. Μας είπε η Αστυνομία να μην ανοίγουμε τα ρολά, ούτε να ανοίγουμε την πόρτα όταν χτυπάει κουδούνι» κατέληξε η γυναίκα που βοήθησε πρώτη την 50χρονη στα Πετράλωνα.

H αστυνομία ερευνά τον χώρο, όπου καταγγέλθηκε ο βιασμός της 50χρονης-  Eurokinissi

H αστυνομία ερευνά τον χώρο, όπου καταγγέλθηκε ο βιασμός της 50χρονης- Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. είπε μιλώντας στο OPEN ότι ο δράστης είναι ένας και ταυτοποιήθηκε. «Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 50χρονη καθαρίστρια πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Κυριακή. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από έναν ή δύο άντρες, όταν πήγε να εργαστεί σε πολυκατοικία της περιοχής, το Σάββατο. Όπως κατήγγειλε η ίδια, ενώ καθάριζε τον διάδρομο, ένας άνδρας 35 ετών την άρπαξε, την έσυρε με τη βία στο διαμέρισμά του, όπου επί εννέα ώρες βιαιοπραγούσε σε βάρος της και την κακοποιούσε σεξουαλικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top