Βιασμός φαντάρου: Η αιτία του καβγά με τον λοχαγό του

Κατέθεσε μήνυση εναντίον έξι ατόμων

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την καταγγελία 32χρονου, ότι έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν φαντάρος πριν από δώδεκα χρόνια με εντολή του λοχαγού του. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, ο βιασμός συντελέστηκε την ημέρα που κατατάχτηκε στο κέντρο εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο. 

Σοκαριστική καταγγελία: «Με βίασαν στον στρατό με εντολή αξιωματικού»

Στη μήνυση που έχει καταθέσει, υποστηρίζει πως μετά από έναν διαπληκτισμό που είχε με τον λοχαγό του, εκείνος έδωσε την εντολή να μεταφερθεί στο ιατρείο του στρατοπέδου, όπου τον βίασαν τρία άτομα. 

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Open, o 20χρονος τότε φαντάρος φέρεται να έβρισε τη μητέρα του λοχαγού, η οποία είχε φύγει από τη ζωή πριν από λίγες μέρες, κάτι που τον εξαγρίωσε. 

Η μήνυση του 32χρονου στρέφεται κατά του λοχαγού, ως ηθικού αυτουργού του βιασμού του, τριών πρώην φαντάρων για φυσική αυτουργία και συμμετοχή στον βιασμό και δύο ψυχολόγων που μπορούσαν, αλλά δεν έκαναν τίποτα για να τον αποτρέψουν. 

Η μήνυση κατατέθηκε τον περασμένο Μάρτιο και η καταγγελία ερευνάται από τη στρατιωτική Δικαιοσύνη. 

Οι τρεις στρατιώτες που συνέργησαν φέρεται να έχουν καταγωγή από την Κρήτη και μάλιστα ζήτησαν και πήραν αναβολή την ίδια μέρα που πήρε και το θύμα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top