Σοκαριστική καταγγελία: «Με βίασαν στον στρατό με εντολή αξιωματικού»

Υπέβαλε μήνυση στη στρατιωτική δικαιοσύνη ο 32χρονος

Σάλος έχει ξεσπάσει από την καταγγελία 32χρονου σήμερα άνδρα ότι έπεσε θύμα βιασμού σε στρατόπεδο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα μετά από εντολή αξιωματικού, όταν κατατάχθηκε πριν από δέκα χρόνια. 

Ο άνδρας, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3, κατέθεσε μήνυση στη στρατιωτική δικαιοσύνη για το περιστατικό. Διευκρίνισε πως τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται δεν εκπροσωπούν τον ελληνικό στρατό, οι υπηρεσίες του οποίου τον βοήθησαν. 

«Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς τη θέλησή μου», ανέφερε ο άνδρας. 
Εκεί, όπως ισχυρίζεται, διατάχθηκε η σεξουαλική του κακοποίηση από λοχαγό, την οποία εκτέλεσε ένας στρατιώτης, αφού προηγουμένως τον είχαν ναρκώσει. 

Σύμφωνα με τον 32χρονο, βασικοί μάρτυρες στην υπόθεση που θα επιβεβαιώσουν τον βιασμό του είναι ο υπεύθυνος του ιατρείου που τον βοήθησε και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες, οι οποίες ήταν μάρτυρες, όταν ο αξιωματικός παραδέχθηκε την ηθική αυτουργία της πράξης. 

Στρατιωτικές πηγές σημείωναν: «Η Στρατιωτική Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Δεν μπορεί να υπάρξει θέση για μια υπόθεση που διερευνάται δικαστικά».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο λόγος που ο 32χρονος προσέφυγε στη δικαιοσύνη μετά από δέκα χρόνια ήταν οι πρόσφατες αποκαλύψεις καλλιτεχνών και αθλητριών για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης. 

Ο δικηγόρος του άνδρα δήλωσε ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθούν οι υπαίτιοι και να τιμωρηθούν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top