Πανελλήνιες 2021: Αύριο το πρώτο self test για τους υποψηφίους

Ξεκινούν τη Δευτέρα 14 Ιουνίου οι εξετάσεις

Με SMS θα ενημερωθούν φέτος οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών για τους βαθμούς τους / Ρεπορτάζ από το μεσημεριακό δελτίο ειδήσεων του Star

Αύριο, Πέμπτη θα πρέπει να κάνουν το πρώτο τους self test οι υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινούν στις 14 Ιουνίου. 

Gov.gr Self-Test: Πώς δηλώνουμε το αποτέλεσμα

Σύμφωνα με τους κανόνες για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, οι υποψήφιοι και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που συμμετέχουν στη διεξαγωγή των πανελλαδικών θα πρέπει να προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ (self test, rapid test, PCR).

Self tests και τον Ιούλιο: Ποιοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ το πρώτο τεστ για τους υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων θα γίνει την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Πέμπτη 10 έως την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Πανελλήνιες 2021: Οι ημερομηνίες που πρέπει να γίνουν τα self tests

Το δεύτερο test για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Παρασκευή 18 έως τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021.

Για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων το δεύτερο test θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από το Σάββατο 19 έως την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top