Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέος ο 74χρονος που σκότωσε την πρώην σύζυγό του

Απολογούταν για τρεις ώρες

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 74χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του την περασμένη Πέμπτη έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα. 

Ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν ότι θα πρέπει να τεθεί προσωρινά κρατούμενος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας. 

Αγία Βαρβάρα έγκλημα: Ομολόγησε ο εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 74χρονος κατέθεσε υπόμνημα και απολογήθηκε για περίπου τρεις ώρες. 

Αγία Βαρβάρα: «Μου χρωστούσε λεφτά και με είχε αποκόψει από τα παιδιά μου»

Όπως και στην προανακριτική διαδικασία επανέλαβε ότι με το θύμα είχαν παντρευτεί το 1982 και ήταν σε διάσταση από το 2017. 

Το 2003 πήραν δάνειο κι έχτισαν μια πενταώροφη πολυκατοικία, ώστε να έχουν από ένα διαμέρισμα τα παιδιά τους και τα υπόλοιπα να χρησιμοποιηθούν ως αποθήκη για το καθαριστήριο που διατηρούσαν. 

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Βίντεο – ντοκουμέντο από την ώρα των πυροβολισμών

Στην πορεία, όπως περιέγραψε, κι ενώ ο ίδιος πλήρωνε όλες τις δόσεις του δανείου, εκείνη αρνιόταν να γράψει το κατάστημα στο όνομά του.

Μάλιστα, κατηγόρησε την 64χρονη ότι αρνήθηκε να δώσει την επικαρπία του σπιτιού στην κόρη του από τον πρώτο του γάμο και δεν την άφησε να φτιάξει το διαμέρισμά της. Υποστήριξε επίσης, ότι το 2012 έδιωξε την κόρη του, η οποία δούλευε και εκείνη στο καθαριστήριο και προσέλαβε έναν άνδρα, με τον οποίο είχε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Αγία Βαρβάρα: «Είχε εξωσυζυγική σχέση και έδιωξε την κόρη μου»

Κατηγόρησε το θύμα ότι του είχε πάρει όλα τα χρυσαφικά της αδερφής του, τα οποία είχε τοποθετήσει στο χρηματοκιβώτιο του μαγαζιού και είχαν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εκείνον. Τα είχε ζητήσει μάλιστα επανειλημμένα, αλλά η 64χρονη δεν του τα έδινε. 

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Με είχε αποκόψει από τα παιδιά και τα εγγόνια μου

Υποστήριξε επίσης ότι η εν διαστάσει σύζυγός του τον προσέβαλε συνεχώς, τον κακοποιούσε και τον είχε αποκόψει από τα παιδιά και τα εγγόνια του, κάτι που τον επηρέασε ψυχολογικά. 

Αγία Βαρβάρα: Πώς έγινε το φονικό

Την περασμένη Πέμπτη πήγε και πάλι να της ζητήσει τα χρυσαφικά της αδελφής του, αλλά εκείνη, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, τον έβρισε. Τότε την πυροβόλησε και στη συνέχεια περιπλανιόταν στην Αγία Βαρβάρα μέχρι που έφτασε στον Σκαραμαγκά. 

Αγία Βαρβάρα: Λουλούδια έξω από το σπίτι της 64χρονης - «Καλό ταξίδι»

Την επόμενη μέρα μίλησε με την κόρη του και την ενημέρωσε ότι ήθελε να παραδοθεί. 

Για το πιστόλι είπε ότι το είχε πάρει μαζί του για να τη φοβερίσει. Εξήγησε ότι το έχει στην κατοχή του τα τελευταία οκτώ χρόνια, έπειτα από μια μετακόμιση σε φιλικό σπίτι και πως δεν το είχε χρησιμοποιήσει ποτέ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top