Αγία Βαρβάρα έγκλημα: Ομολόγησε ο εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης

Ο 75χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα και παρέδωσε το πιστόλι

Στην αστυνομία παραδόθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής 4/6, ο εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης που δολοφονήθηκε χθες στην Αγία Βαρβάρα- ρεπορτάζ κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Στο αστυνομικό τμήμα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας δυτικής Αττικής παρουσιάστηκε ο εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα. Ο 75χρονος, ο οποίος ήταν άφαντος μέχρι πρότινος, ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Σωτηρόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ηλικιωμένος παρέδωσε ένα όπλο και τρία φυσίγγια.

Αγία Βαρβάρα: Την πυροβόλησαν έξω από το σπίτι της - Ψάχνουν τον σύζυγό της

Έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη η 64χρονη- φωτογραφία Eurokinissi

Έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη η 64χρονη- φωτογραφία Eurokinissi

Η 64χρονη ήταν βαριά τραυματισμένη έξω από το σπίτι της, όταν εντοπίστηκε από περαστικούς που ειδοποίησαν την αστυνομία, χθες το βράδυ. Είχε δεχτεί δύο πυροβολισμούς εξ' επαφής. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και κατέληξε.
 

Αγία Βαρβάρα έγκλημα: «Τη σκότωνε στο ξύλο» - Τι καταγγέλλουν μάρτυρες

Το πρώην ζευγάρι είχε οικονομική διαμάχη με αφορμή ένα τριώροφο σπίτι και δύο καταστήματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου. Οι αρχές εκτιμούν ότι το κίνητρο του εγκλήματος ήταν οικογενειακές και οικονομικές διαφορές. Η ανάκριση του 75χρονου συνεχίζεται, ενώ ερευνάται βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή όπου έγινε το έγκλημα.

Σύμφωνα, πάντως, με μαρτυρίες ατόμων που γνώριζαν το ζευγάρι, ο 75χρονος σύζυγος ήταν ιδιαίτερα βίαιος απέναντι στην 64χρονη και την κακοποιούσε συστηματικά. 

Στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, οι μαρτυρίες των γειτόνων της 64χρονης

Στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, οι μαρτυρίες των γειτόνων της 64χρονης

«Όπου την έβρισκε την κοπάναγε, εγώ αυτό ξέρω. Δεν μπορούσε ούτε στα παιδιά της να πάει, γιατί την κοπάναγε. Δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι της, έτσι μου έλεγε» περιέγραψε φίλη της στην εκπομπή του Alpha T Live.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη του 75χρονου

Τη σύλληψη του 75χρονου έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.

«Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και συνελήφθη 75χρονος ημεδαπός για την ανθρωποκτονία της 64χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες, στην Αγία Βαρβάρα. Ο 75χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top