Αγία Βαρβάρα: «Είχε εξωσυζυγική σχέση και έδιωξε την κόρη μου»

Η κατάθεσή του 75χρονου - Ομολόγησε ότι σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του

Λουλούδια και σημειώματα στο σημείο όπου πυροβολήθηκε η 64χρονη από τον εν διαστάσει σύζυγό της- δελτίο ειδήσεων Star

Προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, έλαβε ο 75χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε την 64χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στην Αγία Βαρβάρα. Στον άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Το κίνητρο του εγκλήματος φέρεται να είναι οικονομικές και οικογενειακές διαφορές. 

Αγία Βαρβάρα: Λουλούδια έξω από το σπίτι της 64χρονης - «Καλό ταξίδι»

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1982 και βρισκόταν σε διάσταση από το 2017. Κατά την προανακριτική του κατάθεση, ο 75χρονος περιέγραψε τις μεταξύ τους σχέσεις με το θύμα και τις οικονομικές διαφορές που είχαν. 

Αγία Βαρβάρα έγκλημα: Ομολόγησε ο εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης

Όπως φέρεται να είπε ο καθομολογίαν δράστης, ο πατέρας του λειτουργούσε καθαριστήριο από το 1960, το οποίο λόγω οικονομικών προβλημάτων το έγραψε στο όνομα της 64χρονης, το 1980. Με τα χρόνια επέκτειναν τη δουλειά τους και το 2003 πήραν δάνειο κι έχτισαν μια πενταώροφη πολυκατοικία, ώστε να έχουν από ένα διαμέρισμα τα παιδιά τους και τα υπόλοιπα να χρησιμοποιηθούν ως αποθήκη για το καθαριστήριο. 

Έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα πυροβολήθηκε η 64χρονη- Eurokinissi

Έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα πυροβολήθηκε η 64χρονη- Eurokinissi

Στην πορεία, όπως περιέγραψε, κι ενώ ο ίδιος πλήρωνε όλες τις δόσεις του δανείου, εκείνη αρνιόταν να γράψει το κατάστημα στο όνομά του. Μάλιστα, κατηγόρησε την 64χρονη ότι αρνήθηκε να δώσει την επικαρπία του σπιτιού στην κόρη του από τον πρώτο του γάμο και δεν την άφησε να φτιάξει το διαμέρισμά της. Υποστήριξε επίσης, ότι το 2012 έδιωξε την κόρη του, η οποία δούλευε και εκείνη στο καθαριστήριο και προσέλαβε έναν άνδρα, με τον οποίο είχε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Βίντεο – ντοκουμέντο από την ώρα των πυροβολισμών

«Μου έκλεψαν και μηχανήματα της δουλειάς. Έτσι αναγκάστηκα να αγοράσω καινούργια, ώστε η κόρη μου να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση με καθαριστήριο. Η σύζυγός μου πήρε και τα χρυσαφικά της αδερφής μου, τα οποία είχα τοποθετήσει στο χρηματοκιβώτιο του μαγαζιού και είχαν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για μένα. Τα κοσμήματα αυτά της τα είχα ζητήσει επανειλημμένα, αλλά και την επικαρπία της κόρης μου. Είχα μάλιστα πληρώσει και τα έξοδα του συμβολαιογράφου. Το 2018 την είχα ρωτήσει τι είχε κάνει με την επικαρπία και τα χρήματα του συμβολαιογράφου και εκείνη μου ανέφερε ότι τα είχε ξοδέψει για να επισκευάσει το αυτοκίνητο της» φέρεται να υποστήριξε ο 75χρονος.

Τότε, ο 75χρονος φέρεται να είχε απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Βαρβάρας και να είχε καταθέσει μήνυση για σωματική βλάβη, καθώς η 64χρονη του είχε πετάξει ένα κύπελλο με απορρυπαντικό. Την ίδια χρονική στιγμή, η 64χρονη είχε καλέσει στην Άμεση Δράση, υποστηρίζοντας πως ο 75χρονος την είχε κλέψει. 

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Με είχε αποκόψει από τα παιδιά και τα εγγόνια μου

«Η συμπεριφορά της προς εμένα ήταν τελείως απαράδεκτη. Κάθε τόσο μου έκανε μήνυση χωρίς λόγο και χωρίς να την έχω πειράξει ποτέ. Με προσέβαλε συνεχώς και μου πετούσε γλάστρες. Είχε κάνει τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου να μη μου μιλάνε, αποκόβοντας με από αυτά, με είχε χτυπήσει επανειλημμένα και με έβριζε συνεχώς με τα χειρότερα λόγια. Απέναντι σε μένα ήταν πολύ αχάριστη και σε όλα. Όλα αυτά τα χρόνια αισθανόμουν ψυχολογικά χάλια» υποστήριξε ο 75χρονος. 

'Εγκλημα Αγία Βαρβάρα: Τι συνέβη το μοιραίο απόγευμα

Όσον αφορά για το τι συνέβη το απόγευμα της 3ης Ιουνίου, που οδήγησε στο έγκλημα, ο κατηγορούμενος είπε στους αστυνομικούς ότι πήγε να της ζητήσει και πάλι τα χρυσαφικά. Εκείνη τότε τον εξύβρισε κι εκείνος πυροβόλησε μία ή δύο φορές με το πιστόλι που είχε μαζί του. Στη συνέχεια περιπλανιόταν στην Αγία Βαρβάρα μέχρι που έφτασε στον Σκαραμαγκά. Την επόμενη μέρα μίλησε με την κόρη του και την ενημέρωσε ότι ήθελε να παραδοθεί. 

Για το πιστόλι είπε ότι το είχε πάρει μαζί του για να τη φοβερίσει. Εξήγησε ότι το έχει στην κατοχή του τα τελευταία οκτώ χρόνια, έπειτα από μια μετακόμιση σε φιλικό σπίτι και πως δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ. 

«Μακάρι να μην είχε συμβεί αυτό, το μετάνιωσα και ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου και από όλους» ανέφερε και πρόσθεσε ότι τον Νοέμβριο του 2018 είχε πάθει εγκεφαλικό «από τη στεναχώρια» και λαμβάνει έκτοτε φαρμακευτική αγωγή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top