Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Βίντεο – ντοκουμέντο από την ώρα των πυροβολισμών

«Την σκότωσα για οικονομικούς λόγους» είπε ο 75χρονος

Στον εισαγγελέα θα παρουσιαστεί σήμερα ο 75χρονος που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 75χρονος παραδόθηκε την Παρασκευή στην αστυνομία έχοντας μαζί του ένα 32άρι όπλο το οποίο και παρέδωσε, ενώ ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα.

«Το έκανα για οικονομικούς λόγους. Με την πρώην γυναίκα μου είχαμε μεγάλες οικονομικές διαφορές»», φέρεται να έχει πει.

Αγία Βαρβάρα έγκλημα: Ομολόγησε ο εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης

Οι αρχές τον αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είχε με την 64χρονη, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, οικονομικές διαφορές για ένα τριώροφο σπίτι και δύο καθαριστήρια ρούχων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τους τελευταίους τέσσερις μήνες η κατάστασή μεταξύ του πρώην ζευγαριού είχε οδηγηθεί στα άκρα, με πολλούς καυγάδες.

Σύμφωνα, πάντως, με μαρτυρίες ατόμων που γνώριζαν το ζευγάρι, ο 75χρονος σύζυγος ήταν ιδιαίτερα βίαιος απέναντι στην 64χρονη και την κακοποιούσε συστηματικά.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που έπαιξε στην ΕΡΤ, ακούγονται οι τρεις πυροβολισμοί με τους οποίους εκτέλεσε την άτυχη γυναίκα ο 75χρονος.

«Ακούστηκαν σαν βεγγαλικά, δεν ήταν πολύ δυνατά», είπε γείτονας της 64χρονης.

Εξάλλου, σε βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Star, φαίνεται το αυτοκίνητο της 64χρονης που φτάνει και παρκάρει έξω από το σπίτι της. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, διακρίνεται ο ίδιος ο 75χρονος να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top