Αγία Βαρβάρα: Λουλούδια έξω από το σπίτι της 64χρονης - «Καλό ταξίδι»

Τι είπε ο 75χρονος πρώην σύζυγος στους αστυνομικούς

Μουδιασμένοι είναι οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας μετά το φονικό κατά το οποίο έπεσε νεκρή μια γυναίκα από το χέρι του 75χρονου συζύγου της.

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Με είχε αποκόψει από τα παιδιά και τα εγγόνια μου

Στο σημείο του εγκλήματος έχουν αφήσει λουλούδια, ένα καντήλι και ένα σημείωμα που γράφει: «Καλό ταξίδι αγαπημένη μου. Καλό ταξίδι στα πιο όμορφα μάτια. Σε αγαπώ πολύ». Δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Υπενθυμίζεται ότι την γυναίκα είχαν βρει αιμόφυρτη περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές. Έφερε τραύματα από σφαίρες στον λαιμό και τον ώμο. Ο 75χρονος σύζυγός της παραδόθηκε στην αστυνομία, μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Τι είπε ο 75χρονος στους αστυνομικούς

«Όταν με είδε, μου μίλησε απαξιωτικά. Αυτό που περνούσα σε επίπεδο απαξίωσης όλα αυτά τα χρόνια, δεν περιγράφεται. Με είχε αποκλείσει οικονομικά από τα πάντα. Με είχε αποκόψει από τα παιδιά και τα εγγόνια μου» υποστήριξε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας. 

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Βίντεο – ντοκουμέντο από την ώρα των πυροβολισμών

Οι αστυνομικοί θέησαν να μάθουν ποια ήταν η αφορμή που τον οδήγησε να πυροβολήσει έξω από την πόρτα του σπιτιού της την 64χρονη πρώην σύζυγό του. 

«Της ζήτησα τα κοσμήματα της οικογένειας μου και μου είπε "χέστηκα ρε μ....". Την πυροβόλησα και έφυγα. Πήγα προς το Δαφνί και εκεί έμεινα για ώρες. Είμαι 75 ετών, με είχε ανασφαλιστο πολλά χρόνια και δεν είχα σύνταξη. Το όπλο είναι παλιό και το είχα βρει σε μια μετακόμιση που είχα βοηθήσει έναν φίλο μου» είπε.

Αγία Βαρβάρα έγκλημα: Ομολόγησε ο εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 75χρονου, «ήταν μια πράξη την οποία προφανώς κανείς δεν επικροτεί. Οφείλεται στην έκρηξη του θυμικού μετά από μια έντονη δικαστική διαμάχη, η οποία επέφερε το αποτέλεσμα αυτό. Ο δράστης έχει ήδη μετανιώσει για την πράξη του». 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top