Κηφισιά: Παραδόθηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τον αδελφό του

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τους πυροβολισμούς στην Κηφισιά (5/6)

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή άσκησε ο Εισαγγελέας στον 47χρονο που ομολόγησε ότι το μεσημέρι του Σαββάτου ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε τον αδερφό του στην Κηφισιά. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή. 

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αδερφών στην Κηφισιά - Αναζητείται ο δράστης

 

Ο 47χρονος παραδόθηκε χθες το βράδυ στην υποδιεύθυνση ασφαλείας βορειοανατολικής Αττικής. Ακόμα δεν έχει γίνει γνώστο αν παρέδωσε το όπλο με το οποίο τον πυροβόλησε, ενώ σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα. 

Το μεσημέρι του Σαββάτου η γειτονιά στην οδό Εσπερίδων αναστατώθηκε από τις φωνές και τον καβγά μεταξύ δύο αδελφών που έμεναν στο ίδιο σπίτι. Λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκαν πυροβολισμοί και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο. 

Ο 47χρονος που πυροβόλησε τον αδελφό του, πρόλαβε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και να διαφύγει, ενώ οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. 

Ο συλληφθείς είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς το 2017 είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών που παρείχε προστασία τουλάχιστον σε 61 καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Μάλιστα κάθε μήνα έδινε το παρόν στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top