Εύοσμος: Ξυλοδαρμός 13χρονης από συνομήλικές της

Η μητέρα του κοριτσιού έχει υποβάλει ήδη μήνυση στην έφηβη που τη χτύπησε

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά βίας μεταξύ νέων παιδιών. Αυτή τη φορά θύμα είναι ένα 13χρονο κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη, που ξυλοκοπήθηκε άγρια στον Εύοσμο, όταν επιχείρησε να λύσει τις διαφορές της με συνομήλικές της.

Ξυλοδαρμός 16χρονης: Το κορίτσι που παρουσιαζόταν ως αγόρι και η εξαφάνιση

Το ραντεβού για να λύσουν μία εφηβική παρεξήγηση δόθηκε πίσω από το δημαρχείο Ευόσμου. Μόλις έφτασε η 13χρονη δέχθηκε κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Τη μαθήτρια  χτυπούσε μία άγνωστη κοπέλα, η οποία έπαιρνε εντολές από τις συνομήλικες που γνώριζε η 13χρονη. 

Γιαννιτσά: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης από μαθήτριες

«Ήρθε η άλλη κοπέλα, της έδωσε σφαλιάρα, την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να πέφτει ξύλο. Την έριξε κάτω και άρχισε να τη χτυπάει με μπουνιές στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Ευτυχώς τα χτυπήματα στο κεφάλι ήταν επιφανειακά, αλλά από τη δύναμη που είχαν οι μπουνιές, δημιουργήθηκε πρόβλημα στον αυχένα και το παιδί είναι ακόμα με κολάρο» υποστήριξε η μητέρα της 13χρονης.

Ξυλοδαρμός 14χρονου: «Ο ένας του κράταγε τα χέρια και ο άλλος τον χτυπούσε»

Η μητέρα έχει δώσει τα στοιχεία της έφηβης που επιτέθηκε στην κόρη της στην αστυνομία, ενώ ήδη έχει υποβάλει μήνυση εναντίον της.

«Στην αρχή είχα πει ότι δε θα κάνω μήνυση. Ήθελα όμως, να ταρακουνηθεί λίγο το άλλο παιδί. Όσο περνούσε η ώρα, συνειδητοποιούσα ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να μην είχα το παιδί μου στο σπίτι μου. Μπορεί από ένα πέσιμο, μια μπουνιά, οτιδήποτε να το έχανα ή να είχε κάτι πολύ πιο σοβαρό αυτή τη στιγμή» συνέχισε η μητέρα.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό αιματηρό επεισόδιο μεταξύ νεαρών παιδιών. Άλλη μητέρα υποστήριξε πως το δικό της παιδί έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, για διαφορές που τις λύνουν έξω από το σχολείο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top