Ξυλοδαρμός 16χρονης: Το κορίτσι που παρουσιαζόταν ως αγόρι και η εξαφάνιση

Τι υποστηρίζει η μητέρα της φερόμενης ως δράστης

Μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των όσων συνέβησαν στην Ερμού το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, δίνει η πλευρά της 15χρονης, η οποία φέρεται να πλήρωσε «μπράβους» για να ξυλοκοπήσουν μια συνομήλική της. 

Η μητέρα της 15χρονης, μιλώντας στον Alpha, αποκάλυψε πως η κόρη της γνώρισε τη16χρονη πριν από περίπου οχτώ μήνες μέσω κοινής παρέας. Μάλιστα η 16χρονη είχε συστηθεί ως αγόρι. 

Ξυλοδαρμός 16χρονης: «Με πίεζαν στον λαιμό, φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Σύμφωνα με την ίδια, η 16χρονη είχε πάει σπίτι τους και επειδή τους είχε πει ότι έχει κάποια οικογενειακά προβλήματα και δεν είχε πού να μείνει, δέχθηκαν να τη φιλοξενήσουν. 

Η μητέρα είχε απευθυνθεί, επίσης, στο Χαμόγελο του Παιδιού για να βοηθήσει τον φίλο, όπως πίστευε μέχρι τότε, της κόρης της, το οποίο όμως την παρέπεμψε στον εισαγγελέα. 

Ξυλοδαρμός 16χρονης: Το οικογενειακό δράμα και η έκκληση της αδελφής της

Όπως υποστηρίζει, ενώ φιλοξενούσαν την ανήλικη μία εβδομάδα στο σπίτι τους, άρχισαν τα προβλήματα. Μετά από ένα έντονο περιστατικό οι γονείς της 15χρονης κάλεσαν την Άμεση Δράση και πήγαν με την 16χρονη στο αστυνομικό τμήμα, όπου έπαθαν σοκ, όταν συνειδητοποίησαν ότι τελικά είναι κορίτσι. 

Ερμού: 15χρονη έβαλε μπράβους να ξυλοκοπήσουν συνομήλική της

Η εξαφάνιση της 15χρονης και η αγωνιά των γονιών της 

Μετά από αυτό οι γονείς αποφάσισαν ότι πρέπει να φύγει από το σπίτι, όμως τα προβλήματα δε σταμάτησαν. Όπως ισχυρίζεται η μητέρα της 15χρονης, η 16χρονη έκανε τη ζωή της κόρης της κόλαση. Τους τελευταίους οχτώ μήνες έχουν χάσει τον ύπνο τους, καθώς το φερόμενο ως θύμα έστελνε συνεχώς στην κόρη τους απειλητικά μηνύματα στο κινητό και τα social media, την έβριζε αισχρά και την τρομοκρατούσε. Λίγο πριν από τις γιορτές, μάλιστα, η είσοδος της πολυκατοικίας που μένουν είχε παραβιαστεί δύο φορές. 

Το ποτήρι ξεχείλισε το περασμένο καλοκαίρι, όταν η 16χρονη, φέρεται να έπεισε τη 15χρονη να εγκαταλείψει το σπίτι της. Οι γονείς της την αναζητούσαν επί πέντε μέρες και τελικά τη βρήκαν στον Πειραιά στο σπίτι ενός 40χρονου μαζί με το φερόμενο ως θύμα. 

Όπως είπε η μητέρα, είχε αναγκάσει την κόρη της να ξυρίσει το κεφάλι της και δεν την άφηνε να επικοινωνήσει μαζί της. Οι γονείς κατέθεσαν μήνυση εναντίον του άνδρα, ο οποίος καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση. 

Μητέρα 15χρονης: «Η 16χρονη έκλεισε το ραντεβού»

Και ερχόμαστε στο περασμένο Σάββατο. Η μητέρα της 15χρονης υποστήριξε πως η 16χρονη ήταν εκείνη που της έστειλε μήνυμα για να της κλείσει ραντεβού, ώστε να συζητήσουν το θέμα του δικαστηρίου και να αποσυρθούν οι μηνύσεις. 

Η κοπέλα πήγε στο ραντεβού μαζί με τον φίλο της κι εκεί, όπως υποστηρίζει η μητέρα της, η 16χρονη της έβγαλε μαχαίρι και την απείλησε. Ακολούθησε καυγάς και τελικά οι άνδρες που φέρονται να επιτέθηκαν στο θύμα και τους φίλους της ήταν περαστικοί που επενέβησαν όταν είδαν τι συνέβη. 

Οι γονείς αρνούνται ότι η κόρη τους πλήρωσε ανθρώπους για να ξυλοκοπήσουν τη 16χρονη και τονίζουν ότι το παιδί τους είναι το πραγματικό θύμα της υπόθεσης και δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top