Ξυλοδαρμός 16χρονης: Το οικογενειακό δράμα και η έκκληση της αδελφής της

Καταγγέλλει ότι μία 15χρονη πλήρωσε «μπράβους» για να τη χτυπήσουν

Μια οικογενειακή τραγωδία αποκάλυψε ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 16χρονου κοριτσιού στον πεζόδρομο της Ερμού από μπράβους που φέρεται να πλήρωσε μία συνομηλική της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 16χρονη εδώ και πέντε χρόνια έχει χάσει και τους δύο της γονείς και μέχρι πρόσφατα ζούσε με τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της. 

Ερμού: 15χρονη έβαλε μπράβους να ξυλοκοπήσουν συνομήλική της

Όμως, όπως είπε η αδελφή της στην εκπομπή, το κορίτσι έχει εγκαταλείψει το σχολείο, έχει φύγει από το σπίτι και επικοινωνεί σπάνια μαζί της. Μάλιστα η ίδια έμαθε για την επίθεση από ένα μήνυμα που δέχθηκε στο Facebook και δεν έχει καταφέρει να τη δει. 

«Μου έστειλε ένα μήνυμα ότι τη χτύπησαν και ότι δεν μπορεί να περπατήσει. Δε μου είπε τίποτα περισσότερο. Δε μου λέει τίποτα για το τι κάνει ή πού βρίσκεται. Μου είπε ότι έφυγε από το νοσοκομείο και δεν ξέρω πού βρίσκεται, δεν την είδα», είπε. 

Πρόσθεσε πως η μικρή της αδελφή δεν απαντά ποτέ στο τηλέφωνο, όταν την καλεί, και επικοινωνεί όποτε θέλει εκείνη με μηνύματα. Ούτε εκείνη, ούτε ο αδελφός τους γνωρίζουν πού βρίσκεται, τι κάνει, πώς ζει και κυρίως με τι παρέες έχει μπλέξει. Συνέχεια την εκλιπαρούν να επιστρέψει στο σπίτι τους, όμως εκείνη αρνείται. 

«Αγάπη, σε παρακαλώ γύρνα στο σπίτι μας», παρακάλεσε η αδελφή της 16χρονης

Η ίδια εκτιμά ότι η μικρή της αδελφή έχει μπλέξει με κακές παρέες. Υπενθυμίζεται πως η ανήλικη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού μαζί με δύο φίλους της στον πεζόδρομο της Ερμού από τέσσερις «μπράβους» που φέρεται να είχε πληρώσει μία 15χρονη. 

Το απόγευμα του Σαββάτου η 15χρονη συνάντησε το θύμα στην Ερμού, την κοίταξε και έκανε σινιάλο στους άνδρες για να επιτεθούν, όπως υποστηρίζει το θύμα.

Τα τρία παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό. Η 16χρονη είπε στην αστυνομία ότι γνώριζε τη 15χρονη, αλλά δεν ξέρει για ποιο λόγο της επιτέθηκε. 

Την υπόθεση παρακολουθεί η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων. 

Δείτε ολοκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top