Ερμού: 15χρονη έβαλε μπράβους να ξυλοκοπήσουν συνομήλική της

Επιχείρησαν να πνίξουν το κορίτσι

Φρίκη προκαλεί η είδηση πως ένα 15χρονο κορίτσι πλήρωσε τέσσερις μπράβους για να ξυλοκοπήσουν μία 16χρονη, πιθανότατα γιατί είχαν προσωπικές διαφορές. 

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό άκρατης βίας σημειώθηκε το Σάββατο. Το θύμα μαζί με δύο φίλους βρισκόταν στις 17:00 το απόγευμα στον πεζόδρομο της Ερμού, όταν ξαφνικά μπροστά τους εμφανίστηκε η 15χρονη μαζί με τέσσερις μεγαλύτερους άνδρες. 

Κοίταξε στα μάτια τη16χρονη και μετά έδωσε εντολή στους μπράβους να ξυλοκοπήσουν το κορίτσι και τους φίλους της. 

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια λίγων, ανυποψίαστων διερχόμενων, οι τέσσερις τύποι όρμησαν στο κοριτσάκι, το χτύπησαν με απίστευτη βιαιότητα κι αμέσως μετά εξαφανίστηκαν. 

Η 16χρονη και οι φίλοι της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, ενώ η 15χρονη αναζητείται, όπως και οι τέσσερις μπράβοι, οι οποίοι δεν αναγνωρίστηκαν από κανέναν.

Το θύμα κατέθεσε στην αστυνομία ότι γνωρίζει πολύ καλά τη 15χρονη, αλλά δεν μπορεί να φανταστεί τους λόγους για τους οποίους έφτασε στο σημείο να προσλάβει μπράβους για να τη δείρουν. Ο 17χρονος που ήταν μαζί της κι έπεσε κι αυτός θύμα της επίθεσης είναι κοινός φίλος των δύο κοριτσιών, αλλά κι αυτός δε γνώριζε ούτε τους λόγους που συνέβη ό,τι συνέβη, ούτε τους τέσσερις μυστηριώδεις άνδρες.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν η αντιζηλία, όμως ερωτήματα προκαλεί η συμπεριφορά της 15χρονης, η οποία για να εκδικηθεί τη συνομήλική της έφτασε σε ακραία μέσα. 

Την υπόθεση παρακολουθεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top