Ξυλοδαρμός 16χρονης: «Με πίεζαν στον λαιμό, φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Συγκλονίζουν οι φίλοι της κοπέλας που δέχθηκαν επίθεση

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες των δύο φίλων της 16χρονης, που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τέσσερις «μπράβους» στην Ερμού, κατόπιν εντολής μιας 15χρονης. 

Όπως έγινε γνωστό εκτός από την 16χρονη, οι τέσσερις άγνωστοι άνδρες επιτέθηκαν με απίστευτη αγριότητα και σε δύο φίλους της που τη συνόδευαν. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως και οι φίλοι της. 

Ξυλοδαρμός 16χρονης: Το οικογενειακό δράμα και η έκκληση της αδελφής της

Τα δύο αγόρια, ηλικίας 17 και 18 ετών περιέγραψαν στο Mega τον εφιάλτη που έζησαν. Όπως είπαν, οι τέσσερις ;άγνωστοι άνδρες τους έπιασαν από τον λαιμό, προσπαθώντας να τους πνίξουν, του ξυλοκόπησαν με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ εκείνοι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να αντιδράσουν. 

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν ήξερα αν θα ζήσω. Μου πίεζαν το λαιμό. Έχω μεγάλο ερωτηματικό γιατί συνέβη ό,τι έγινε. Τη μόνη που ήξερα ήταν την κοπέλα που τους έβαλε. Μας χτυπούσαν χωρίς σταματημό», είπε ο 17χρονος .

Ερμού: 15χρονη έβαλε μπράβους να ξυλοκοπήσουν συνομήλική της

Ο άλλος φίλος της 16χρονης, σοκαρισμένος και με τα σημάδια της επίθεσης στο σώμα του είπε:

«Δεν ήξερα ποιοι ήταν και αυτό με φόβιζε περισσότερο. Τέσσερα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά. Ο ένας προσπάθησε να με πνίξει και στη συνέχεια όρμησαν στους φίλους μου».

Σοκαρισμένη και η 16χρονη, που ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από την επίθεση. 

«Φοβήθηκα. Έβλεπα να χτυπούν χωρίς λόγο. Αλλά χτυπήσαν κι εμένα. Είχα παγώσει δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Λέγαμε γιατί, εκτός από τη ζήλια της κοπέλας, γιατί αποφάσισε να φτάσει σε αυτά τα μέτρα», είπε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 15χρονη είχε δώσει ραντεβού το μεσημέρι του Σαββάτου με τη 16χρονη στην Ερμού για να μιλήσουν και να λύσουν τις διαφορές τους. Το θύμα πήγε μαζί με φίλους της, μπήκαν σε ένα στενό για να μιλήσουν.

Εκεί ήταν κρυμμένοι οι τέσσερις μπράβοι που είχαν στήσει ενέδρα. Άρπαξαν την 16χρονη μαζί με τους φίλους τους, ξυλοκοπώντας τους άγρια με κλωτσιές και μπουνιές. Τους πάτησαν και στον λαιμό και όπως καταγγέλλουν τα θύματα επιχείρησαν να τους πνίξουν. 

Η επίθεση κράτησε δύο λεπτά και οι δράστες αμέσως μετά εξαφανίστηκαν. 

Η 16χρονη κατέθεσε στην αστυνομία πως γνώριζε τη 15χρονη, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τι την οδήγησε στην απόφαση να πληρώσει για να της επιτεθούν. Οι αρχές εξετάζουν πίσω από την επίθεση να κρύβεται ερωτική αντιζηλία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top