Ραφήνα: Αυτός είναι ο 45χρονος που προσπάθησε να αρπάξει το κορίτσι

Αρνείται ότι αποπειράθηκε να βάλει τη 13χρονη με τη βία στο αυτοκίνητό του

Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί πέρασε το κατώφλι του ανακριτή ο 45χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να αρπάξει ένα 13χρονο κορίτσι από τη Ραφήνα, την ώρα που επέστρεφε σπίτι της με το ποδήλατο. 

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» Γιώργο Σόμπολο, ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα. Υποστηρίζει πως ουδέποτε προσέγγισε το κορίτσι και προσπάθησε να το επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του με τη βία. 

Ραφήνα 13χρονη: Στον ανακριτή ο 48χρονος που αποπειράθηκε να την αρπάξει

Ζητά μάλιστα να ελεγχθεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή για να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του. 

Ο 45χρονος φέρεται να έκλεισε με το αυτοκίνητό του τον δρόμο στο κορίτσι

13χρονη Ραφήνα: «Θες να σε πάω κάπου κούκλα;»

Ωστόσο το κοριτσάκι έχει δώσει λεπτομερή περιγραφή για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή Νηρέα της Ραφήνας. 

Ραφήνα: Απόπειρα αρπαγής 13χρονης

«Επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. 

Αρχικά ο 45χρονοςφέρεται να ήταν φιλικός και αρκετά διαχυτικός, λέγοντας στο παιδί «Θες να σε πάω κάπου κούκλα;». Η 13χρονη δεν του απάντησε και συνέχισε τον δρόμο της. 

«Πας για ύπνο;» συνέχισε εκείνος, όμως όσο το κορίτσι δεν του απαντούσε, τόσο εκείνος εκνευριζόταν και γινόταν επιθετικός. Δε δίστασε μάλιστα να κλείσει τον δρόμο της μικρής με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα εκείνη να παρατήσει το ποδήλατό της και να αρχίσει να τρέχει. Όλα αυτά σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής στην αστυνομία. Ο ίδιος αρνείται τα πάντα. 

Στον δρόμο συνάντησε ένα ζευγάρι που τους είπε τι συνέβαινε, κι εκείνο κατάφερε να καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, το οποίο, όπως αποδείχθηκε, ήταν νοικιασμένο. 

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και μετά από μία ώρα ο 45χρονος εντοπίστηκε στην Παλλήνη. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν υπνωτικά χάπια και στο σπίτι του βρέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top