Αεροδιακομιδή 36χρονης με θρόμβωση μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca

Μεταφέρεται από τη Λέσβο στο «Ιπποκράτειο»

Αεροδιακομιδή 36χρονος με θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. Πηγή/βίντεο: Open

Άλλο ένα περιστατικό θρόμβωσης μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca συνέβη στη Λέσβο, μετά μάλιστα και τον θάνατο μιας 63χρονης γυναίκας που κατέληξε σήμερα.

AstraZeneca: Νεκρή 63χρονη στη Μυτιλήνη που είχε κάνει το εμβόλιο

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, μια 36χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν από τις 22 Μαΐου σε νοσοκομείο της Λέσβου, μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο με συμπτώματα θρόμβωσης. Η άτυχη γυναίκα φέρεται να είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca 10 ημέρες πριν την εισαγωγή της.

AstraZeneca: Το συγκινητικό γράμμα των παιδιών της 44χρονης που χαροπαλεύει

To περιστατικό φαίνεται ότι έχει καταγραφεί στην κίτρινη κάρτα του ΕΟΦ και αναμένεται να γίνει περεταίρω διερεύνηση της περίπτωσης.
Σημειώνεται ότι στη χώρα μας συνολικά πέντε περιπτώσεις θρομβώσεων που συνδέονται με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό εξετάζονται από την Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης. Πρόκειται για τέσσερις περιπτώσεις ύστερα από εμβολιασμό με το AstraZeneca και μία μετά το Johnson & Johnson.

Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη μετά το AstraZeneca: Τι δήλωσε η οικογένειά της

Όσον αφορά το περιστατικό θρόμβωσης μετά από εμβόλιο της Johnson & Johnson, πρόκειται για μια 48χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ όχι διασωληνωμένη αλλά με μάσκα οξυγόνο και η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top