AstraZeneca: Νεκρή 63χρονη στη Μυτιλήνη που είχε κάνει το εμβόλιο

Νοσηλευόταν για μέρες στη ΜΕΘ μετά από θρομβοεμβολικό επεισόδιο

Πόσα περιστατικά θρομβώσεων εξετάζονται. Πέθανε 63χρονη που είχε κάνει AstraZeneca.. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (25/5)

«Έφυγε» από τη ζωή μια 63χρονη γυναίκα στη Μυτιλήνη που είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το stonisi.gr, η γυναίκα νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης από την 1η Απριλίου. Εμφάνισε θρομβοεμβολικό επεισόδιο μερικές ημέρες μετά τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής. Η περίπτωση της 63χρονης έχει απασχολήσει την επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ αλλά και την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Υπενθυμίζεται ότι πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τους εμβολιασμούς αναφέρθηκαν στα περιστατικά θρομβώσεων μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca. 

ΕΟΦ: Δύο περιστατικά θρομβώσεων στην Κρήτη σχετίζονται με το AstraZeneca

Άλλες δυο περιπτώσεις, αυτή του 35χρονου από την Κρήτη και της 60χρονης γυναίκας που νοσηλεύθηκε και κατέληξε μετά από επιπλοκές στο Γενικό Κρατικό, έχουν συσχετιστεί με τις παρενέργειες του εμβολίου.

AstraZeneca: Θα ζητήσει αποζημίωση μετά τις θρομβώσεις ο 35χρονος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top