AstraZeneca: Το συγκινητικό γράμμα των παιδιών της 44χρονης που χαροπαλεύει

Η Γλυκερία είναι εγκεφαλικά νεκρή - Τι λέει ο σύζυγός της

Οι ελπίδες δυστυχώς σβήνουν για τη μητέρα τριών παιδιών, που χαροπαλεύει στο ΠΑΓΝΗ, με θρόμβωση στον εγκέφαλο, μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. Οι γιατροί κάνουν λόγο για το σύνδρομο Vitt, όπως και στην περίπτωση της 48χρονης Κορίνας από τη Θήβα, η οποία νοσηλεύεται στην εντατική του Ευαγγελισμού. Πρόκειται για μια πολύ σπάνια επιπλοκή που έχει συσχετισθεί με τα δύο εμβόλια (AstraZeneca και Johnson & Johnson). 

ΕΟΦ: Δύο περιστατικά θρομβώσεων στην Κρήτη σχετίζονται με το AstraZeneca

Η κατάσταση της υγείας της 44χρονης γυναίκας στην Κρήτη, που εμφάνισε πονοκεφάλους και συμπτώματα θρομβοπενίας εφτά μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca, επιδεινώθηκε δραματικά. Οι γιατροί προχώρησαν και σε έκτακτο χειρουργείο για να αντιμετωπίσουν την επιδείνωση της υγείας της. Όμως δυστυχώς, ενημέρωσαν τον σύζυγο της Γλυκερίας ότι η μητέρα των παιδιών του είναι εγκεφαλικά νεκρή. 

Ο ίδιος περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ποια ήταν η αντίδρασή της όταν ο γιατρός την ενημέρωσε ότι μάλλον έχει παρενέργειες από το εμβόλιο της AstraZeneca. «Η γυναίκα μου μού είπε να μην το αναφέρω στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για να μην χρησιμοποιηθεί σαν όπλο για τους αντιεμβολιαστές. Τι άλλο γι’ αυτή τη γυναίκα; Ένας άγγελος».

Κρήτη: Με εγκεφαλική αιμορραγία η 44χρονη που εμβολιάστηκε με AstraZeneca

Τα παιδάκια της Γλυκερίας ηλικίας 8, 10 και 12 ετών προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Έγραψαν ένα γράμμα στη μαμά τους, με όλα τα αναπάντητα ερωτήματα για το πώς κατέληξε η μαμά τους στο νοσοκομείο και το παρέδωσαν στον πατέρα τους. 

«Τα δύο μεγάλα κλαίνε και έχουν στήριξη από όλη την οικογένεια αλλά και από ειδικούς. Ο μικρός ζει ακόμα στο παραμύθι του... Η αναμονή αυτή είναι ακόμα χειρότερη. Θέλω να τελειώνει αυτό το μαρτύριο. Μετά θα έχω να διαχειριστώ τα τρία παιδιά που θα μου ζητάνε τη μαμά τους» κατέληξε ο σύζυγος της άτυχης Γλυκερίας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top