ΑstraZeneca: Στο χειρουργείο εκτάκτως η 44χρονη με θρόμβωση στην Κρήτη

Παρουσίασε νέα επιδείνωση η κατάσταση της υγείας της

Όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο 35χρονος στην Κρήτη που εμφάνισε δύο περιστατικά θρόμβωσης μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca

Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της 44χρονης από την Κρήτη, που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της, με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Κρήτη: Με εγκεφαλική αιμορραγία η 44χρονη που εμβολιάστηκε με AstraZeneca

Η γυναίκα φέρεται να παρουσίασε ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα, ενώ νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη. Οι γιατροί θα προχωρήσουν σε έκτακτο χειρουργείο για να γίνει προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η νέα επιδείνωση.

Η μητέρα τριών παιδιών παρουσίασε σοβαρή επιδείνωση χθες και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όταν εμφάνισε θρόμβωση στον εγκέφαλο.

ΕΟΦ: Δύο περιστατικά θρομβώσεων στην Κρήτη σχετίζονται με το AstraZeneca

Για το ζήτημα των τριών περιστατικών στην Κρήτη με παρενέργειες ύστερα από εμβολιασμό με AstraZeneca ερωτήθηκε την Τετάρτη 19/5,  ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος απάντησε ότι εξετάζονται όλα τα δεδομένα, αλλά απέρριψε το ενδεχόμενο ελαττωματικής παρτίδας στην Κρήτη και παρέπεμψε για απαντήσεις στους ειδικούς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top