Γλυκά Νερά: Όταν η 20χρονη Καρολάιν έκανε προπόνηση στο kick boxing

Tην Παρασκευή 14/5 η κηδεία της στην Αλόννησο

Οι εξελίξεις των ερευνών για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά - εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα (13/5)

Η αστυνομία έχει αφοσιωθεί στην εύρεση στοιχείων που θα οδηγήσουν στους δράστες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, την ώρα που η κοινωνία παραμένει σε κατάσταση σοκ από τον θάνατο της 20χρονης Καρολάιν. 

Γλυκά Νερά: «Είναι σκληροί εγκληματίες. Απείλησαν την κοπέλα με το παιδί»

Mετά από προπόνηση kick boxing, η Καρολάιν με τον προπονητή της

Mετά από προπόνηση kick boxing, η Καρολάιν με τον προπονητή της, το 2017

Η αδικοχαμένη Καρολάιν ήταν φοιτήτρια κι αθλήτρια του kick boxing. Ένα από τα ισχυρά σενάρια είναι ότι η 20χρονη προσπάθησε να αντισταθεί, για να προστατεύσει το μωρό της από τους κακοποιούς που το απειλούσαν με όπλο, αφένος λόγω του μητρικού ενστίκτου και αφετέτρου, λόγω του ότι γνώριζε αυτή την πολεμική τέχνη. Σε βίντεο που δημοσίευσε χρήστης του TikTok φαίνεται να κάνει προπόνηση kick boxing μαζί με τον προπονητή της.

@renemoss1

##freedom_wings🕊️team ##stou_plim🕊 ##bigmama👁lina ##aisaperare🤪 ##kabia🐛 ##iliasael1983🤗 ##iwanna41 ##renemoss1 ##ερωτας💘 ##only🧡friends ##crime

♬ πρωτότυπος ήχος - Rene Moss

Εικάζεται ότι η αντίσταση που προέβαλε η Καρολάιν εξόργισε περισσότερο τους αδίστακτους διαρρήκτες που δε δίστασαν να της αφαιρέσουν τη ζωή, προκαλώντάς της ασφυξία. Ο ένας από τους τρεις της έκλεισε το στόμα με ύφασμα αλλά και με την παλάμη του, καθώς και τη μύτη της, μέχρι η κοπέλα εξέπνευσε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Πάντως, ο σύζυγος της κοπέλας και μοναδικός μάρτυρας υποστήριξε ότι το ζευγάρι δεν αντιστάθηκε καθόλου. Ένα άλλο σενάριο είναι ότι η Καρολάιν είδε τα χαρακτηριστικά του ενός ή και των τριών δραστών και προτίμησαν να τη «βγάλουν από τη μέση» για να μην μπορεί να τους αναγνωρίσει.

Η κηδεία της κοπέλας θα αύριο στις 15:00 στην Αλόννησο, το νησί όπου μεγάλωσε και γνώρισε τον έρωτα της ζωής της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top