Σύζυγος Καραϊβάζ: «Ο Γιώργος μου αγαπούσε τους πάντες, τους βοηθούσε όλους»

Δημήτρης: «Σας ευχαριστώ γι' αυτό που κάνετε με το Χαμόγελο, θα του άρεσε»

Μία εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ κι ενόσω οι έρευνες για τον εντοπισμό των εκτελεστών του συνεχίζονται, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» γίνεται μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στη μνήμη του αγαπητού δημοσιογράφου και αγαπημένου της φίλου, που τόσο πολύ αγαπούσε τα παιδιά. Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ έκαναν έκκληση να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια για τα παιδιά.

O Γιώργος Καραϊβάζ με τη σύζυγο και τον γιο του- πηγή Αλήθειες με τη Ζήνα

O Γιώργος Καραϊβάζ με τη σύζυγο και τον γιο του- πηγή Αλήθειες με τη Ζήνα

Γιώργος Καραϊβάζ: Τι είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τις τελευταίες μέρες του

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα, μίλησε στην εκπομπή, θέλοντας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. «Ο Γιώργος μου αγαπούσε τους πάντες. Προσπαθούσε να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους, τους οποίους γνώριζε και δε γνώριζε. Μέσα από αυτή τη δύναμη που του έδωσε η καριέρα του, είχαμε ως στόχο ζωής όπου μπορούμε να βοηθήσουμε κι εκείνος κι εγώ. Μάλιστα, πολλές φορές, τον έπαιρνα τηλέφωνο και του έλεγα "δεν κάναμε την καλή πράξη της ημέρας"» περιέγραψε με τρεμάμενη φωνή.

Γιώργος Καραϊβάζ: «Ήταν ένας καλός οικογενειάρχης, πατέρας και σύζυγος»

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι «από τη μέρα που γεννήσαμε το παιδί μας, ήμασταν κοντά στο "Χαμόγελο του Παιδιού", γιατί μέσα από τον πόνο και τον χαμό που έζησε αυτός ο άνθρωπος βγήκε αυτό το μεγαλείο και βοηθήθηκαν πάρα πολλά παιδιά. Θέλουμε να συνεχιστεί η βοήθεια προς τα παιδιά».

Φωτογραφία από τον γάμο του Γιώργου Καραϊβάζ με τη γυναίκα του- πηγή Αλήθειες με τη Ζήνα

Φωτογραφία από τον γάμο του Γιώργου Καραϊβάζ με τη γυναίκα του- πηγή Αλήθειες με τη Ζήνα

Θέλω όλος ο κόσμος να βοηθήσει να γίνει αυτό το πολυιατρείο, γιατί είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους που αγωνιούν καθημερινά για τα παιδιά τους και δεν έχουν τον τρόπο να τα βοηθήσουν, να έχουν μια αγκαλιά ανοιχτή.  Επειδή ο Γιώργος δε θα μπορεί να τα βοηθήσει τώρα, ας τα "βοηθήσει" μέσα από αυτόν τον τρόπο. Θεωρώ ότι είναι μονόδρομος

«Σας ευχαριστώ όλους γιατί σεβαστήκατε τη μνήμη του και δώσατε αυτό που πραγματικά είναι ο Γιώργος. Ως σύζυγός του, σύντροφός του επί 31 χρόνια και ως φίλη του 34 χρόνια, έχω να πω ότι ο Γιώργος ήταν ένας πραγματικά καλός άνθρωπος» κατέληξε, με εμφανή τη συγκίνησή της, σημειώνοντας ότι αυτός ήταν ο Γιώργος ο δικός μου, ο πεισματάρης. 

Γιος Καραϊβάζ: «Σας ευχαριστώ γι' αυτό που κάνετε με το Χαμόγελο - Αυτό θα του άρεσε»

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο 20χρονος Δημήτρης Καραϊβάζ, ευχαριστώντας για την προσπάθεια που γίνεται για το "Χαμόγελο του Παιδιού", γιατί  «αυτό θα του άρεσε, αγαπούσε πολύ τα παιδιά».

Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ: «Ραγίζει» καρδιές ο επικήδειος του γιου του

«Κάνω έκκληση να βοηθήσουμε αυτόν τον σκοπό και αυτά τα παιδιά, γιατί περιστατικά σαν αυτά έχουν να κάνουν με βία και κακία, τα οποία είναι παράγωγα του πόνου και του φόβου που είχαν κάποιοι ως παιδιά. Ο πόνος μεγαλώνοντας έγινε μίσος. Αν είχε ιαθεί όταν τα παιδιά ήταν σε μικρή ηλικία, δε θα υπήρχε τέτοια κακία. Δεν είναι μόνο για τον πατέρα μου, είναι για το αύριο. Αν θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα του σήμερα, πρέπει να γαλουχήσουμε τα μυαλά του αύριο» κατέληξε ο Δημήτρης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top