Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκεντρώθηκαν χρήματα για τα παιδιά στη μνήμη του

Μια εβδομάδα προσφοράς για το Χαμόγελο του Παιδιού

Η αγάπη του Γιώργου Καραϊβάζ για τα παιδιά στάθηκε η αφορμή να γίνει αυτή η εβδομάδα «μια εβδομάδα αγκαλιάς και ελεημοσύνης» στη μνήμη του. 

Γιώργος Καραϊβάζ: Μαρτυρίες «δείχνουν» ύποπτο ζευγάρι στον τόπο δολοφονίας

Οι συντελεστές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» σκέφτηκαν να διατεθούν τα χρήματα, όσων έδειξαν το ενδιαφέρον τους να βοηθήσουν ή να στείλουν κάτι για τον Γιώργο, στα παιδιά. 

Η συγκίνηση της Ζήνας και τα λευκά τριαντάφυλλα στη θέση όπου καθόταν ο δημοσιογράφος στην πρώτη εκπομπή χωρίς τον Γιώργο Καραϊβάζ

«Επειδή όλοι θέλατε να προσφέρετε στον Γιώργο και δεν ξέρατε πώς, αποφασίσαμε να είναι μια εβδομάδα αγκαλιάς για την ψυχή του Γιώργου και όλα θα πάνε για τα παιδιά, στη μνήμη του Γιώργου» είπε χθες χαρακτηριστικά και φανερά συγκινημένη η Ζήνα Κουτσελίνη, προσθέτοντας ότι μόνο αυτό μας κρατάει σήμερα, γιατί ξέρουμε τι θα ήθελε ο Γιώργος. 

Γιώργος Καραϊβάζ: «Ο γιος μου ήταν το καμάρι μου» - Σπάραξε η μητέρα του

Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί για τα παιδιά, στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ, θα ανακοινωθεί στο τέλος της εβδομάδας.

Γιώργος Καραϊβάζ: «Από μικρό παιδί προσπαθούσε να βοηθήσει τους γονείς μας»

Ωστόσο, ήδη από την πρώτη μέρα της εκπομπής συγκεντρώθηκαν 61.270 ευρώ. Η αδελφή του αστυνομικού συντάκτη διέθεσε 200 ευρώ για το Χαμόγελο του Παιδιού, προκειμένου να ξεκινήσει ο «αγώνας» της εκπομπής, ενώ στο τέλος με παρότρυνση του δικηγόρου,Απόστολου Λύτρα όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ για την προσφορά του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top