Γιώργος Καραϊβάζ: «Ο γιος μου ήταν το καμάρι μου» - Σπάραξε η μητέρα του

Κηδεύτηκε στον τόπο καταγωγής του ο δημοσιογράφος

Από χθες ο Γιώργος Καραϊβάζ επέστρεψε στα πατρογονικά του χώματα. Η σορός του ετάφη δίπλα στον πατέρα του στο Καλλίφυτο της Δράμας, κοντά στη μητέρα του, όπως αποφάσισε ο γιος του, Δημήτρης. 

Η μητέρα του τον ρώτησε πού θα έπρεπε να θάψουν τον Γιώργο τους, κι εκείνος, αν και 19 ετών, ώριμος και κατασταλαγμένος, της είπε πως θα πρέπει να είναι κοντά στη μητέρα του, που τον στερήθηκε τόσα χρόνια που ήταν στην Αθήνα. 

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκινημένη η αδερφή του - «Αγαπούσε τη δουλειά του»

Η κυρία Παναγιώτα δεν ήθελε, όμως, να έχει τον γιο της θαμμένο στο χώμα. Τον ήθελε κοντά της γερό, δυνατό, ολοζώντανο, «βουνό» που στεκόταν αγέρωχο και στήριζε την ίδια. 

«Τι φαρμάκι ήταν αυτό που ήπια. Δεν μπορώ να μιλήσω. Για μένα ο γιος μου ήταν το καμάρι μου, ο παράδεισός μου. Ήταν ο στυλοβάτης μου, μετά από τον πατέρα του, εκείνος», είπε με δάκρυα στα μάτια και τη φωνή της να βγαίνει δύσκολα. 

Γιώργος Καραϊβάζ: Η στιγμή που η σύζυγός του έμαθε ότι είναι νεκρός

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι περήφανη για το παιδί της και πλέον πρέπει να φανεί δυνατή για τον εγγονό της. 

«Τώρα θα κάνω κουράγιο για τον Δημήτρη μου, για το παιδάκι μου, που έμεινε ορφανό», είπε κι ένα τεράστιο «γιατί» έσπασε τις καρδιές όσων την άκουγαν.

Καραϊβάζ: Το αντίο των συνεργατών του και η φωτογραφία από το γραφείο του

«Γιατί δεν τον άφησαν να χαρεί το παιδάκι του, γιατί του έκοψαν το νήμα της ζωής τόσο νωρίς;», αναρωτήθηκε η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ; 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top