Γιώργος Καραϊβάζ: «Από μικρό παιδί προσπαθούσε να βοηθήσει τους γονείς μας»

Η αδελφή του δημοσιογράφου, Ανατολή, μίλησε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Για τον Γιώργιο Καραϊβάζ μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η αδερφή του Ανατολή, η οποία αναφέρθηκε στην αγάπη του για τα παιδιά αλλά και τη δουλειά του.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Η στιγμή που η σύζυγός του έμαθε ότι είναι νεκρός

«Αγαπούσε πολύ την οικογένεια, τη δουλειά του... Από μικρό παιδάκι προσπαθούσε να βοηθήσει τους γονείς μας, τους φίλους του, εμένα προσωπικά» είπε φανερά συγκινημένη η αδερφή του άτυχου δημοσιογράφου που έπεσε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, μετά από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο δραστών, οι οποίοι είχαν στήσει καρτέρι στον αστυνομικό συντάκτη και, μόλις εκείνος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, τον εκτέλεσαν.

Η αδερφή, η μητέρα, ο γιος και η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ στην κηδεία του / Eurokinissi

«Τον αγαπούσα και με αγαπούσε. Μας είχε όλους σε μια θέση ο Γιώργος» είπε η αδερφή του. «Είχε πολύ αγάπη στον κόσμο και τα παιδιά. Προσπαθούσε να βοηθήσει» συνέχισε.

Γιώργος Καραϊβάζ: Σε ξενοδοχεία και Airbnb ψάχνουν τους δολοφόνους

Τη σορό του πατέρα του αναγνώρισε από τα ρούχα ο 19χρονος γιος του, τη στιγμή που η σύζυγός του προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Ο θάνατός του Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί ένα μεγάλο πλήγμα στον Τύπο και τη Δημοκρατία, με τους συναδέλφους του να διαβεβαιώνουν ότι δε θα σταματήσουν, μέχρι να βρουν τους δολοφόνους του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top