Γιώργος Καραϊβάζ: Μαρτυρίες «δείχνουν» ύποπτο ζευγάρι στον τόπο δολοφονίας

Νέο βίντεο ντοκουμέντο των δραστών εξετάζουν οι αρχές

Την ύπαρξη συνεργών στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ εξετάζουν οι αρχές, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. (12/04)

Στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας έχει μπει το δρομολόγιο των δολοφόνων του Γιώργου Καραϊβάζ προς και από το σημείο της εκτέλεσης. Τους «σκανάρουν» από το οπτικό υλικό που έχουν συλλέξει, ενώ «χτενίζουν» την περιοχή του Αλίμου για να εντοπίσουν το σκουτεράκι στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Γιώργος Καραϊβάζ: «Ο γιος μου ήταν το καμάρι μου» - Σπάραξε η μητέρα του

Οι αρχές, ωστόσο, εξετάζουν τη σοβαρή πιθανότητα οι δύο εκτελεστές να ειδοποιήθηκαν από συνεργούς τους, για την ώρα εμφάνισης του Γιώργου Καραϊβάζ στη γειτονιά του. Μάλιστα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φέρονται να παραμόνευαν κινούμενοι επί ώρα με το μηχανάκι στην ευρύτερη περιοχή, για να μην προκαλέσουν υποψίες, περιμένοντας το σινιάλο που ίσως έγινε από ένα ζευγάρι πρόσωπα άγνωστα στη γειτονιά. 

Γιώργος Καραϊβάζ: Μία μυστηριώδης γυναίκα στον τόπο του εγκλήματος

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ

Στιγμιότυπο από το σημείο δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Eurokinissi

Κατά τις πληροφορίες του ρεπόρτερ του Star, αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν να στέκονται για αρκετά λεπτά απέναντι από το παρκάκι όπου στάθμευσε το αυτοκίνητό του ο άτυχος δημοσιογράφος. Ήταν στην οδό Σακελλαρίου ένα κατηφορικό δρομάκι και συνομιλούσαν. Κάποια στιγμή, μάλιστα, η γυναίκα, που σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες φορούσε σκούφο στο κεφάλι και σκούρο σακάκι, έκανε μια τηλεφωνική κλήση και αμέσως μετά άρχισαν να κατηφορίζουν το μονόδρομο με τα πόδια. 

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, από το ίδιο στενό, ανέβηκε ανάποδα το σκούτερ με τους δύο δολοφόνους. Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε ήδη εμφανιστεί στη γειτονιά και έψαχνε να παρκάρει. Οι αστυνομικοί ψάχνουν να δουν εάν υπήρξε συνομιλία μεταξύ δύο κινητών τηλεφώνων από την ίδια Κυψέλη Κινητής Τηλεφωνίας, εκείνη τη στιγμή της Παρασκευής, 14:10 το μεσημέρι. Εάν, δηλαδή, η άγνωστη γυναίκα επικοινώνησε και ειδοποίησε τους εκτελεστές οι οποίοι κινούνταν με το μηχανάκι περίπου 300 μέτρα μακριά, ποια είναι αυτά τα τηλέφωνα και κυρίως σε ποιους ανήκουν. 

Γιώργος Καραϊβάζ


Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο εξετάζουν οι αρχές

δολοφονία Καραϊβάζ Βίντεο

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τους δράστες της δολοφονίας του Καραϊβάζ εξετάζουν οι αρχές. Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Το Star έφερε στο «φως» άλλο ένα βίντεο ντοκουμέντο που εξετάζουν οι αστυνομικοί.

Από το οπτικό υλικό προκύπτει ότι οι δυο δράστες κινήθηκαν για λίγα λεπτά πριν την άνανδρη δολοφονία γύρω από το σημείο της εκτέλεσης. Οι κινήσεις τους δείχνουν ότι ήξεραν ακριβώς πού πάνε, σε ποιο σημείο έπρεπε να περιμένουν τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Γνώριζαν μια σημαντική λεπτομέρεια: Ότι δε θα πάρκαρε στη θέση που είχε στην πυλωτή της πολυκατοικίας, αλλά θα πάρκαρε είτε σε κενή θέση γείτονα είτε στο παρκάκι.

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Γιατί επέλεξαν το συγκεκριμένο σκουτεράκι

Το σκουτεράκι είναι αυτή τη στιγμή το σημείο «κλειδί» για να βρεθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ.

Έχει πινακίδες που προσπαθούν να «διαβάσουν» απο το οπτικό υλικό που έχουν συλλέξει αλλά και τις καταθέσεις των μαρτύρων. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας διερευνούν αν ειναι κλεμμένο καθώς δεν αποκλείεται να έχουν τοποθετήσει στο μηχανάκι άλλες πινακίδες. 

Ωστόσο, η επιλογή του συγκεκριμένου σκούτερ δεν ήταν τυχαία, αφού δεν κάνει θόρυβο, είναι ευέλικτο  και δε δείχνει στόχο. Επίσης, είναι ένα μεταφορικό μέσο που διαθέτει μόνο γκάζι και φρένο, κάτι που το κάνει πιο εύχρηστο.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top