Δολοφονία Καραϊβάζ: Ένα ύποπτο μηχανάκι κυκλοφορούσε στη γειτονιά

Σημαντική αποκάλυψη από μάρτυρα που έχει καταθέσει στις αρχές

Μια νέα αποκάλυψη για τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ έκανε ο δημοσιογράφος Βαγγελης Γκούμας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star. Σύμφωνα με μάρτυρα που έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία, ένα μηχανάκι εμφανιζόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και κυρίως βραδινές ώρες – παρά το lockdown- κοντά στο σπίτι του δημοσιογράφου στον Άλιμο.

Δολοφόνοι Καραϊβάζ: «Ήταν ατάραχοι, ήρεμοι. Δεν υπολόγισαν τις κάμερες»

Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία, το εν λόγω σκουτεράκι δεν το ξαναείδαν στο σημείο.

Γιώργος Καραϊβάζ: Είχαν προσπαθήσει ξανά να τον σκοτώσουν εκτιμούν οι αρχές

Στο μεταξύ, οι αρχές συνεχίζουν τη συλλογή βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή. Ζητούν κυρίως υλικό, τρεις μέρες πριν από τη δολοφονία μέχρι και μερικά λεπτά μετά το μεσημέρι της 9ης Απριλίου, όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός. 

Γιώργος Καραϊβάζ: Στα εγκληματολογικά ο υπολογιστής του δημοσιογράφου

Οι έρευνες των αστυνομικών στοχεύουν στον εντοπισμό των φυσικών αλλά και των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του δημοσιογράφου. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα μηνύματα του και τα αρχεία του Γιώργου Καραϊβάζ, γι΄αυτό και ο υπολογιστής του βρίσκεται από το πρωί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και ελέγχεται εξονυχιστικά.

Το ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το σημείωμα της Σακελλαροπούλου στην οικογένειά του

Εκτιμάται δε, από τους αστυνομικούς ότι οι εκτελεστές είχαν προσπαθήσει ξανά να τον σκοτώσουν. Καθώς ο δημοσιογράφος συνήθιζε να παρκάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο σπίτι του, ενδέχεται συνεργοί των δύο εκτελεστών να τοποθέτησαν αυτοκίνητα στο σημείο, ώστε να τον οδηγήσουν στο παρκάκι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top