Δολοφόνοι Καραϊβάζ: «Ήταν ατάραχοι, ήρεμοι. Δεν υπολόγισαν τις κάμερες»

Γιατί επέλεξαν να δολοφονήσουν μεσημέρι τον δημοσιογράφο

Τι είπε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή μιας γυναίκας υπαλλήλου του δήμου Αλίμου που είχε την ατυχία να είναι αυτόπτης μάρτυρας της στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ την περασμένη Παρασκευή έξω από το σπίτι του.

Γιώργος Καραϊβάζ: «Ήταν ένας καλός οικογενειάρχης, πατέρας και σύζυγος»

Η γυναίκα, μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», περιέγραψε τους δολοφόνους ως «ατάραχους», αφού όπως είπε δεν φάνηκε να πτοήθηκαν από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή ούτε εάν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι τριγύρω μέρα μεσημέρι.

Γιώργος Καραϊβάζ: Είχαν προσπαθήσει ξανά να τον σκοτώσουν εκτιμούν οι αρχές

«Δεν είπαν τίποτα. Ήταν ατάραχοι, ήρεμοι αν και είχε κάμερες. Δεν ξέρω αν πήραν χαμπάρι ότι ήμασταν και εμείς εκεί ή δεν έδωσαν σημασία»

Γιώργος Καραϊβάζ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο που «μαρτυρά» τους δράστες

Γιώργος Καραϊβάζ

Το σημείο που δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ. Eurokinissi

Η μάρτυρας ήταν ένας από τους ανθρώπους που είδαν τον άτυχο δημοσιογράφο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η ίδια, όπως είπε, είδε τους τελευταίους πυροβολισμούς, ενώ ένας συνάδελφός της είδε τον άνθρωπο που σταμάτησε μπροστά από το τζιπ του δημοσιογράφου και τον εκτέλεσε με 10 πυροβολισμούς.

«Μόλις βγήκε από το τζιπ ακούσαμε τους πυροβολισμούς. Τον είδαμε να ρίχνει τη χαριστική βολή, ανέβηκε στο μηχανάκι και έφυγε»

Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονία

Δολοφόνοι Καραϊβάζ: Γιατί επέλεξαν το μεσημέρι για την επίθεση

Ερωτήματα γεννά η ώρα που επέλεξαν οι εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ, αφού προτίμησαν να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου μέρα μεσημέρι, μια ώρα που υπήρχε κίνηση στη γειτονιά.

Όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο βαλλιστικός αναλυτής Γιώργος Ραφτογιάννης για την ώρα που επέλεξαν οι δολοφόνοι να εκτελέσουν τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Οι δολοφόνοι, σύμφωνα με όσα είπε ο βαλλιστικός αναλυτής, Γιώργος Ραφτογιάννης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ήταν η κατάλληλη ώρα για να διαπράξουν το έγκλημα. Αρχικά, ξεκαθάρισε ότι το μεσημέρι ένα σκουτεράκι, σαν αυτό που επέλεξαν οι δράστες, μπορεί πιο εύκολα να χαθεί μέσα στην κίνηση της ημέρας, κάτι που δε θα συνέβαινε το βράδυ και θα έδιναν στόχο. Επίσης, σε περίπτωση που ακολουθούσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ βράδυ, θα έδιναν στόχο και ενδεχομένως να κινούσαν υποψίες.

Όσον αφορά τους πυροβολισμούς, υπενθυμίζεται ότι από τις 13 σφαίρες που έριξαν οι δράστες, οι έξι τον πέτυχαν στο στήθος, δύο στο κεφάλι, μία στο λαιμό και μία στην παλάμη. Όπως εξήγησε ο κ. Ραφτογιάννης, οι αυτήκοοι μάρτυρες φέρεται να άκουσαν μόνο πέντε πυροβολισμούς. Αυτό, όπως εξήγησε, δείχνει μια ταχυβολία, μια συνεχόμενη πίεση, που το ανθρώπινο αυτί το αντιλαμβάνεται ως έναν πυροβολισμό.

«Ξεκίνησαν και άρχισαν να τον πυροβολούν, ενδεχομένως στις δύο πρώτες που αστόχησαν, προκειμένου να τον αιφνιδιάσουν και στη συνέχεια τον προσέγγισαν και άδειασαν όλο το όπλο πάνω του με απίστευτη αγριότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top