Έτοιμα τα δύο νέα mega εμβολιαστικά κέντρα σε Περιστέρι και Ελληνικό

Πότε ξεκινούν τη λειτουργία τους

Δύο νέα mega εμβολιαστικά κέντρα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους σε Περιστέρι και Ελληνικό, από την 1η Απριλίου.

Μαρούσι: Στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο της Ηelexpo ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε πρώτο στάδιο θα λειτουργούν 48 εμβολιαστικές γραμμές, ενώ η συνολική δυναμική τους θα φθάσει τις 96 γραμμές το καθένα. Οι νέες γραμμές θα προστίθενται σταδιακά σε συνάρτηση με την πορεία προμήθειας των εμβολίων.

Σημειώνεται ότι 48 εμβολιαστικές γραμμές λειτουργούν ήδη στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι Αττικής, ενώ 24 γραμμές βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία στο εμβολιαστικό κέντρο που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.

Κορωνοϊός: Σε εμβολιαστικά κέντρα μετατρέπονται Helexpo και ΔΕΘ

Με τα δύο νέα εμβολιαστικά κέντρα σε Περιστέρι και Ελληνικό, καθώς και το νέο που σχεδιάζεται να λειτουργήσει στην Πάτρα, η Επιχείρηση «Ελευθερία» αποκτά την πλήρη δυναμική της.

Τα δύο νέα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα θα επισκεφθούν σήμερα, -στις 16.00 του Περιστερίου και στις 17.30 του Ελληνικού-,  ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top