Παράσταση διαμαρτυρίας στο Μαξίμου τη Δευτέρα αποφάσισαν οι δικηγόροι

Τι αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους

Μέγαρο Μαξίμου

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μαξίμου τη Δευτέρα 1 Μαρτίου στις 12.30 αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι, η παράσταση διαμαρτυρίας αφορά την κυβερνητική στάση ως προς και τη λήψη μέτρων στήριξή τους και την επίδοση σχετικού ψηφίσματος στον Πρωθυπουργό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνεδρίασε στις 20.2.2021, μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφάσισε, σε εκτέλεση της από 5.2.2021 απόφασης της Ολομέλειας και λαμβανομένου υπόψη ότι μέχρι σήμερα η Κυβέρνηση δεν έχει ανταποκριθεί θετικά στα αιτήματα του κλάδου, την παράσταση διαμαρτυρίας, την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.30΄, στο Μέγαρο Μαξίμου, για την κυβερνητική στάση ως προς και τη λήψη μέτρων στήριξης των δικηγόρων και την επίδοση σχετικού ψηφίσματος στον Πρωθυπουργό.

Προς τούτο, οι Πρόεδροι όλων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας θα λάβουν μέρος στην κινητοποίηση αυτή, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος και το ν. 4703/2020 και με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top