Υπόθεση Λιγνάδη: Ακόμα δύο καταθέσεις έρχονται στο «φως»

Άλλοι τρεις μάρτυρες έχουν προταθεί για την υπόθεση

Όσα μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τις δύο καταγγελίες που αφορούν την υπόθεση Λιγνάδη.

Ακόμα δύο καταθέσεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη έρχονται στο «φως» από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Τασούλα Παπανικολάου. Οι δύο άνδρες περιέγραψαν στις αρχές όσα γνώριζαν για τη δράση του ηθοποιού.

Δικηγόρος 40χρονης σε Κούγια: «Η δολοφονία χαρακτήρων δείχνει απελπισία»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου του Star και οι δύο καταγγελίες έγιναν στις 19 Φεβρουαρίου.

Λιγνάδης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης στον δρόμο προς την ανακρίτρια. Intimenews

Η πρώτη καταγγελία αφορά ιδιωτικό υπάλληλο με αρχικά τα αρχικά Ι.Σ.  που ειναι παιδικός φίλος του Αιγύπτιου που καταγγέλλει βιασμό από τον κ. Λιγνάδη τον Αύγουστο του 2010, σε ηλικία μόλις 14 ετών. Ισχυρίζεται, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ότι έχει δει τον Δημήτρη Λιγνάδη δύο φορές στη ζωή του:

Υπόθεση Λιγνάδη: Αιγύπτιος κατέθεσε ότι τον βίασε στην Επίδαυρο

-    Την πρώτη σε παγκάκι στο Ολυμπιακό Χωριό, όπου ήταν μαζί άλλοι τρεις ανήλικοι. Τους μιλούσε για τη Μύκονο και έδωσε, όπως ισχυρίστηκε, στο κάθε παιδί 20 ευρώ για καφέ.

-    Η δεύτερη συνάντηση έγινε στο θέατρο. Όπως ισχυρίζεται, τους πρότεινε να πάνε στο σπίτι του, τούς έδωσε αλκοολούχα ποτά με αποτέλεσμα δύο από τα παιδιά να μεθύσουν. Τους έκανε άσεμνη πρόταση και τα παιδιά έφυγαν. Δεν τους απείλησε, όπως λέει, και τους είπε να τα ξαναπούν.

Κούγιας για Λιγνάδη: «Καταθέσαμε αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας»

Την ίδια ημέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκάλυψε τη δική του μαρτυρία και ο τραγουδιστής-ηθοποιός με τα αρχικά Γ.Χ., ο οποίος γνωρίζει τον Δημήτρη Λιγνάδη από το 1993 στο Εθνικό Θέατρο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, το 1999-2000 του ζήτησε να τον βοηθήσει σε παιδιά στον Θεατρικό Όμιλο  σχολείου του Ψυχικού. Εκεί, ακουγόταν πολύ έντονα ότι είχε σχέσεις με ανήλικα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι σε πρόβες έβλεπε να τον συνοδεύουν νεαρά παιδιά, προφανώς ανήλικα. Ο τραγουδιστής δήλωσε, επίσης ,ότι το 2006 είδε τον Δημήτρη Λιγνάδα με έναν νεαρό 15-16 ετών και είχε πληροφορηθεί ότι είχε ερωτική σχέση μαζί του. 

Δημήτρης Λιγνάδης: Άλλοι τρεις μάρτυρες έχουν προταθεί για την υπόθεση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, έχουν προταθεί για την υπόθεση άλλοι τρεις μάρτυρες:

-    Ένας Αιγύπτιος με τα αρχικά Μ.Ο. για περιστατικά που γνώριζε το διάστημα 2014-2018.

-    Μία Γαλλίδα

-    Και έναn Έλληνα με τα αρχικά Α.Κ.

Οι δυο τελευταίοι ήταν μαζί με τον μάρτυρα Ι.Σ. και τον Αιγύπτιο που μήνυσε τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό στο σπίτι του σκηνοθέτη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top