Για πέμπτη μέρα χωρίς ρεύμα 3.500 νοικοκυριά

Νέα ανακοίνωση από τον ΔΕΔΔΗΕ για τις επτά περιοχές που έχουν πρόβλημα

Για πέμπτη μέρα συνεχίζονται τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση αρκετών σπιτιών που έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού στο Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ τα ξημερώματα, χωρίς ρεύμα παραμένουν 3.500 νοικοκυριά, ενώ μέχρι χθες το πρωί ο αριθμός τους ανερχόταν σε 10.000 περίπου. Συνολικά, από τη Δευτέρα, όταν άρχισαν τα προβλήματα, 250.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις είχαν μείνει χωρίς ρεύμα. 

«Μήδεια»: Περισσότερες από 25.000 κλήσεις δέχθηκε η Άμεση Δράση την Τρίτη

Οι επτά περιοχές, όπου παραμένουν τα προβλήματα, είναι:

  • Εκάλη
  • Διόνυσος
  • Άγιος Στέφανος
  • Κρυονέρι
  • Δροσιά
  • Κάλαμος
  • Άνοιξη

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, στα βόρεια προάστια συνεχίζουν οι πτώσεις δέντρων, λόγω του συσσωρευμένου όγκου χιονιού. 

Υπόγεια καλώδια: Μια συζήτηση επί όλων των κυβερνήσεων επί 42 χρόνια!

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Μπαλάκι ευθυνών για τις διακοπές ρεύματος - 7.000 σπιτία είναι στο σκοτάδι

Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).»

Στην προσπάθεια αποκατάστασης των βλαβών συμμετέχουν και οι άνδρες της ΕΜΑΚ που επισκέπτονται γειτονιές που παραμένουν στο σκοτάδι, προσπαθώντας να απομακρύνουν τα δέντρα που έχουν κοπεί και έχουν πέσει πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ.

ΔΕΔΔΗΕ: Έκπτωση στους λογαριασμούς ρεύματος τον Φεβρουάριο  

Υπενθυμίζεται πως χθες ανακοινώθηκε ότι θα αφαιρεθεί η Χρέωση Δικτύου Διανομής από τις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία για τον μήνα Φεβρουάριο. 

Δροσιά: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας

Η παραπάνω μείωση θα ενταχθεί στους λογαριασμούς που θα λάβουν οι καταναλωτές στο επόμενο διάστημα, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης του κάθε προμηθευτή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top