Ρόδος: Ποινική δίωξη για βιασμό κατ΄εξακολούθηση σε βάρος του γυναικολόγου

Είκοσι γυναίκες έχουν καταθέσει μηνύσεις

Ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας άσκησε η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου στον γυναικολόγο, τον οποίο κατηγορούν 20 γυναίκες για σεξουαλική επίθεση. 

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr η Εισαγγελέας συνένωσε σε μια, τρεις δικογραφίες που σχηματίστηκαν εις βάρος του και τις διαβίβασε για τα περαιτέρω στην τακτική Ανακρίτρια Ρόδου.

Γυναικολόγος Ρόδος: «Δε βίασα, ούτε παρενόχλησα ασθενή μου»

«Είμαι θύμα σκευωρίας» λέει ο γυναικολόγος

Στο μεταξύ μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα «Το Θέμα» τμημάτων από τις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε ο γυναικολόγος, η πρώτη γυναίκα που τον καταμήνυσε και η οποία φέρεται από τους ισχυρισμούς του να διατηρούσε σχέση μαζί του, χθες υπέβαλε δια της συνηγόρου της αίτημα ενώπιον της κ. Ανακρίτριας για να της χορηγηθούν αντίγραφα των έγγραφων εξηγήσεων του ιατρού, προκειμένου να ασκήσει νέα μήνυση εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Γυναικολόγος- Ρόδος: Περιγραφή παθούσας όταν ήταν έγκυος

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι έχει αδιάσειστα στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι η σχέση τους ήταν τυπική και ότι μάλιστα μιλούσαν ο ένας στον άλλο στον πληθυντικό.

Ο γυναικολόγος ισχυρίζεται ότι είναι θύμα σκευωρίας σε μία υπόθεση που μεθοδεύτηκε από πρώην ερωμένη του, την οποία κατονομάζει στην κατάθεσή του.

Εκείνη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, έσυρε τον χορό των δήθεν κακοποιημένων από αυτόν γυναικών, επειδή της ανακοίνωσε την απόφασή του να διακόψει τις σχέσεις μαζί της, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ρόδος: Ακόμη τρεις καταγγελίες εις βάρος του γυναικολόγου

Ανατριχιαστική μαρτυρία θύματος 

55χρονη μητέρα 4 παιδιών και γιαγιά 2 εγγονών είναι μία από τις γυναίκες που υποστηρίζουν ότι έχουν πέσει θύμα στις αρρωστημένες ορέξεις του γιατροί. Η ίδια αναφέρει στην έγκληση που έχει υποβάλει ότι την 1η Ιουνίου 2020, στις 12:00 το μεσημέρι επισκέφθηκε μαζί με την κόρη της και τον εγγονό της, το νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να προβεί σε γυναικολογική εξέταση.

Επισημαίνει δε ότι έχει υποβληθεί πριν από πέντε χρόνια σε αφαίρεση μήτρας και έχει επισκεφθεί γυναικολόγους ιατρούς πολλές φορές και γνωρίζει αν κάποια εξέταση από γυναικολόγο είναι η συνήθης ιατρική πρακτική ή υποκρύπτει κάτι άλλο ή παραπέμπει κάπου αλλού.

Δικηγόρος γυναικολόγου: «Είναι σοκαρισμένος και αυτός και η οικογένειά του»

Σημειώνει δε ότι είχε επισκεφθεί τον εγκαλούμενο και στο παρελθόν και γνώριζε το ιατρικό της ιστορικό, ενώ δεν είχαν καμία άλλη σχέση ή κοινωνική επαφή.

Η εξέταση, όπως ισχυρίζεται, δεν παρέπεμπε σε συνηθισμένη ιατρική ψηλάφηση, αλλά άρχισε να παραπέμπει σε ερωτική ψηλάφηση. Ωστόσο δεν αντέδρασε καθώς βρισκόταν σε σύγχυση, λόγω της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης που έχει ο ασθενής κατά την ιατρική εξέταση αλλά και γιατί ήταν ακινητοποιημένη σε μία καρέκλα κάτω από τον πλήρη έλεγχο του ιατρού.

Ρόδος: Συγκλονίζει έγκυος σε δίδυμα - «Άρχισε να με φιλάει στην κοιλιά»

Αρχισε, όπως ισχυρίζεται τότε να «θωπεύει» έντονα και ταράχθηκε, ενώ εκείνος συνέχισε να την καθησυχάζει και τη ρώτησε πότε είχε για τελευταία φορά ερωτική επαφή.

Η γυναίκα, όπως ισχυρίζεται, έβγαλε τα πόδια της από την γυναικολογική καρέκλα, σηκώθηκε με σκοπό να τον σπρώξει και τότε διαπίστωσε ότι το παντελόνι του ήταν ανοιχτό.

Ρόδος: 55χρονη καταγγέλει βιασμό από τον γυναικολόγό της στο ιατρείο του

Σε κατάσταση πανικού, άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται και να του ζητά εξηγήσεις κι εκείνος της έλεγε ότι ντρέπεται και προσπαθούσε να την ηρεμήσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top