Γυναικολόγος Ρόδος: «Δε βίασα, ούτε παρενόχλησα ασθενή μου»

Καταγγέλλουσα: «Δε με νοιάζει τι λέει. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Στην αντεπίθεση περνά ο γυναικολόγος στη Ρόδο τον οποίο έχουν μηνύσει 20 ασθενείς του για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση. Ο γιατρός ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος και απειλεί τώρα με μηνύσεις.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, καταγγέλλουσα υποστήριξε πως δεν περίμενε ο γιατρός να παραδεχθεί τα όσα της έκανε.

«Δε με νοιάζει τι λέει. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Λέμε την αλήθεια και στο τέλος θα αποδειχθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δικηγόρος γυναικολόγου: «Είναι σοκαρισμένος και αυτός και η οικογένειά του»

Γυναικολόγος Ρόδος: Δε βίασα, ούτε παρενόχλησα ασθενή μου

Ο γυναικολόγος για δύο ημέρες έδινε στον πταισματοδίκη Ρόδου τις δικές του εξηγήσεις για τις 8 από τις συνολικά 20 μηνύσεις που έχουν υποβληθεί σε βάρος του. 

Αρνείται κάθε κατηγορία, ισχυρίζεται ότι δε βίασε και δεν παρενόχλησε σεξουαλικά ασθενή του, ενώ υποστηρίξε ότι όλα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και ότι δε θυμάται καν ποιες είναι οι 20 γυναίκες που έχουν στραφεί εναντίον του.

«Δεν περίμενα να το παραδεχθεί εννοείται ότι θα αντιδρούσε έτσι, εννοείται ότι θα έκανε μηνύσεις. Είναι λογικό, δεν μπορεί να βγει να πει "ναι,τα έκανα". Όταν ένας γιατρός αμφισβητεί και βγάζει τρελές 20 γυναίκες, που δεν είναι μόνο 20 είναι περισσότερες, πὠς να πάει αυτή η γυναίκα μόνη της να υπερασπιστεί τον εαυτό της;» τόνισε η καταγγέλλουσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ρόδος: Συγκλονίζει έγκυος σε δίδυμα - «Άρχισε να με φιλάει στην κοιλιά»

Aνάμεσα στις μηνύτριες και έγκυες γυναίκες

Τον ασκό του Αιόλου για τον γυναικολόγο τον άνοιξε μια ασθενής του 55 ετών η οποία τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση τον περασμένο Ιούνιο μέσα στο ιατρείο του την ώρα που την εξέταζε.

Μέσα σε διάστημα τριών μηνών άλλες 19 γυναίκες, 20 δηλαδή συνολικά, τον μήνυσαν ακόμα και για βιασμό. Ανάμεσά τους και γυναίκες που δέχτηκαν, όπως ισχυρίζονται, από τον γιατρό παρενοχλήσεις ενώ ήταν έγκυες.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο γυναικολόγος θα δώσει εξηγήσεις για τις άλλες δώδεκα μηνύσεις που έχουν υποβληθεί σε βάρος του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top