Ρόδος: Συγκλονίζει έγκυος σε δίδυμα - «Άρχισε να με φιλάει στην κοιλιά»

Στις 17 ανήλθαν οι καταγγελίες για τον γυναικολόγο

Στις 17 έφτασαν οι καταγγελίες γυναικών που φέρεται να έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον γυναικολόγο στη Ρόδο

Ακόμα μια γυναίκα «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για την ασέλγεια που υπέστη από τον γιατρό ενώ ήταν έγκυος στα δίδυμα παιδιά της.

Ρόδος: Νέα μήνυση κατά του γυναικολόγου - Στις 13 έφτασαν οι καταγγελίες

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η γυναίκα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Ρία Τσοχαντάρη, ξεκίνησε να πηγαίνει στον εν λόγω γιατρό ενώ βρισκόταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όπως είπε, την ενημέρωσαν ότι είναι «καλός γιατρός», αλλά θα πρέπει να πηγαίνει στο ιατρείο με δεύτερο άτομο και όχι μόνη. 

Ρόδος: 33χρονη έγκυος κατηγορεί τον γυναικολόγο για ασελγείς πράξεις

«Άρχισε να μου φυλάει την κοιλιά»

Την ημέρα που συνέβη η ασέλγεια, η γυναίκα είχε τηλεφωνήσει στον γιατρό να κλείσει ραντεβού το απόγευμα, ώστε να μπορέσει να πάει με τον σύντροφό της. Ο γυναικολόγος, όμως, αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντάς της ότι θα πρέπει να πάει πρωί από το νοσοκομείο, όπως και έγινε.

Μετά την εξέταση και ενώ ήταν στον όγδοο μήνα της κύησης, ο γιατρός απεφάνθη ότι η γυναίκα έπρεπε να γεννήσει. Το γεγονός αυτό την ξάφνιασε και την άγχωσε τη γυναίκα. Ξέσπασε σε κλάματα. Τότε ο γιατρός, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, έσκυψε και της φίλησε την κοιλιά. Όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί. Ο γιατρός συνέχισε να τη φυλάει όλο και πιο χαμηλά και της ζήτησε να γδυθεί. Η γυναίκα δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

Τελικά γέννησε, όμως, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η ασέλγεια από τον γυναικολόγο της τής «κατέστρεψε όλη τη χαρά της γέννας».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top