Έγκλημα Σπέτσες: «O 26χρονος δεν είχε μώλωπες για να θεωρηθεί τροχαίο»

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του νησιού - Τι λένε για το θύμα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο νησί των Σπετσών μετά τη δολοφονία του 26χρονου, ο οποίος βρέθηκε πεσμένος δίπλα στη μηχανή του και λίγο αργότερα κατέληξε. Αν και στην αρχή ο θάνατός του αποδόθηκε σε τροχαίο, η μαχαιριά που έφερε στην κοιλιά άλλαξε τα δεδομένα.

Σπέτσες: Ο καυγάς ανάμεσα σε δύο φίλους που κατέληξε σε τραγωδία

Κατηγορούμενος για τη δολοφονία του νεαρού είναι ένας 22χρονος φίλος του, γιος καθηγητή πανεπιστημίου, ο οποίος χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή. Ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να τσακώθηκε με το θύμα και να τον μαχαίρωσε. 

Υπενθυμίζεται ότι σε έρευνα που έγινε στη βίλα που διατηρεί η οικογένεια του 22χρονου στις Σπέτσες βρέθηκε ένα πιστόλι, μία καραμπίνα, ένα στιλέτο με λάμα 8 εκατοστών και ένα μαχαίρι μήκους 10 εκατοστών. 

Από τη μεριά του, ο 22χρονος αρνείται τις κατηγορίες μέσω του πατέρας του, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο γιος του δεν έχει διαπράξει το έγκλημα. 

Οι κάτοικοι του νησιού μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο 26χρονο. «Ήταν καλό και ευγενικό παιδί» είπαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο αντιδήμαρχος Σπετσών, Σπύρος Φαρδέλλος, μίλησε για τον θάνατο του ανηψιού του. Όπως είπε, ζήτησε να δει το τραύμα του παιδιού και αυτό που του φάνηκε περίεργο ήταν ότι δεν έφερε κάποιον μώλωπα από το «τροχαίο» που νόμιζαν στην αρχή ότι είχε ο 26χρονος.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και θυμωμένοι γιατί είναι κοινό μυστικό ότι τα αστυνομικά τμήματα στα νησιά είναι αποδυναμωμένα από κόσμο» σημείωσε ο δήμαρχος του νησιού, Παναγιώτης Λυράκης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top